Valorant'ta paket kaybı sorunu

XBaroas

Hectopat
Daha fazla  
Sabah internete kimse bağlı değilken %5 packet loss ile oynadım, akşam olduğunda televizyon telefon ne varsa çalıştığı için packet loss %50'ye kadar çıktığı oluyor. Bu sorunu nasıl çözerim, internet Mbps'sini arttirsam çözülür mü? (akşam internet 25 Mbps'e düşüyordu galiba sabahta 50 Mbps galiba) bu sorunun ben internete daha fazla yük bindiği için olduğunu düşünüyorum. Çünkü internetime bağlı olan her cihaz benim packet Loss'umu etkiliyor.

Düşüncen doğru, fazla cihaz bağlandığından dolayı packet loss artabilir. Ayrıca kablosuz bağlantı da bu durumu etkileyebilir, kablolu bağlantı yapıp test etmenizi öneririm. İnternet hızını arttırmak da sorunun önüne geçebilir.

Kablolu zor olur bence hızı yükseltmek daha doğru hem bence yavaş kaldı bu devirde 50 ve 25 Mbps 100 filan yaparsam çözülür herhalde.

Sabah ortalama %2 oda 1 saniye geçip gidiyor rahatsız etmiyor akşam oyun oynayamıyorum

Hızı yükseltseniz bile kablosuz bağlantı stabil olmazsa hiçbir anlamı olmaz, yine aynı sorunları yaşayabilirsiniz. Yapacağınız en mantıklı bağlantı, kesinlikle kablolu bağlantı olacaktır. Ayrıca zor olan hiçbir işlem yok, kablonun bir ucunu modeme bağlayıp bir ucunu bilgisayara bağlayacaksınız bu kadar.

Modemin stabil olup olmadığını nasıl anlarım peki hocam.

Hocam araştırdım herhalde stabil derken ping demek istediniz hiçbir ping sorunu yaşamıyorum eğer onu kastettiyseniz ping sürekli 15 ortalama.

Hocam modem stabil testi var mı internette filan ya da site testini yaparım sonuçları atarım siz daha iyi bilirsiniz.

Son düzenleme:
Stabil olmasından kastım bağlantının kesintisiz olarak aynı hızda bilgisayarınıza gelmesi. SpeedTest üzerinden hızınızı ölçebilirsiniz. Bu durum Wi-Fi ile pek mümkün olmuyor, hızı sonuna kadar kullanmak için dediğim gibi kablo ile bağlantı yapın. Yüksek ihtimalle sorununuz çözülecektir.

Bu sonuçlar çıktı ama 33.73 evet şu anda sadece ben bağlıyım (evde şu anda uyuyorlar belki internetleri açıktır)

Dosya Ekleri

• Screenshot_20230731-011218_Chrome.jpg
    13,1 KB · Görüntüleme: 27
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…