Sigmagigabiga Femtopat Katılım 11 Ocak 2025 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2025 #1 Selamlar. Valorant oynarken her 3 maçın birinde pingim 1300'lere kadar cıkıyor. Bunu nasıl duzeltebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Haziran 2025
Selamlar. Valorant oynarken her 3 maçın birinde pingim 1300'lere kadar cıkıyor. Bunu nasıl duzeltebilirim?
denizbaranseker0 Centipat Katılım 19 Kasım 2024 Mesajlar 1.100 Çözümler 5 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2025 #2 Modemi resetlemeyi dene. Wifi'den bağlanıyorsan kablolu (lan) bağlantıya geç. Artı 0 Eksi
Akatshix Hectopat Katılım 2 Şubat 2022 Mesajlar 584 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2025 #3 Sigmagigabiga dedi: Selamlar. Valorant oynarken her 3 maçın birinde pingim 1300'lere kadar cıkıyor. Bunu nasıl duzeltebilirim? Eki Görüntüle 2511298 Genişletmek için tıkla... Bu ping sizde de valorantı kapatıp açtıktan sonra düzeliyorsa ben de çözemedim. Superonline kullanıyor musunuz ? Artı 0 Eksi
Sigmagigabiga dedi: Selamlar. Valorant oynarken her 3 maçın birinde pingim 1300'lere kadar cıkıyor. Bunu nasıl duzeltebilirim? Eki Görüntüle 2511298 Genişletmek için tıkla... Bu ping sizde de valorantı kapatıp açtıktan sonra düzeliyorsa ben de çözemedim. Superonline kullanıyor musunuz ?
SE22334 Decapat Katılım 15 Nisan 2023 Mesajlar 145 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2025 #4 Akatshix dedi: Bu ping sizde de Valorant'ı kapatıp açtıktan sonra düzeliyorsa ben de çözemedim. Superonline kullanıyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Bende de aynı sorun var. Büyük ihtimalle oyun hatasıdır. Veya Superonline'ın hatasıdır (bende Superonline kullanıyorum) Artı 0 Eksi
Akatshix dedi: Bu ping sizde de Valorant'ı kapatıp açtıktan sonra düzeliyorsa ben de çözemedim. Superonline kullanıyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Bende de aynı sorun var. Büyük ihtimalle oyun hatasıdır. Veya Superonline'ın hatasıdır (bende Superonline kullanıyorum)