KBDALES Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 971 Makaleler 2 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2023 #1 Dün başladı, internetim iyi olmasına rağmen 10 pingim 5 saniyede bir 300'e fırlımaya başladı. Birkaç video izledim ama işe yaramadı. Nasıl çözerim?
Dün başladı, internetim iyi olmasına rağmen 10 pingim 5 saniyede bir 300'e fırlımaya başladı. Birkaç video izledim ama işe yaramadı. Nasıl çözerim?
0 0xArda Centipat Katılım 26 Haziran 2022 Mesajlar 73 Çözümler 1 18 Şubat 2023 #2 KBDALES dedi: Dün başladı, internetim iyi olmasına rağmen 10 pingim 5 saniyede bir 300'e fırlımaya başladı. Birkaç video izledim ama işe yaramadı. Nasıl çözerim? Genişletmek için tıkla... Sistemin kötü olabilir ondan kaynaklanıyor olabilir
KBDALES dedi: Dün başladı, internetim iyi olmasına rağmen 10 pingim 5 saniyede bir 300'e fırlımaya başladı. Birkaç video izledim ama işe yaramadı. Nasıl çözerim? Genişletmek için tıkla... Sistemin kötü olabilir ondan kaynaklanıyor olabilir
KBDALES Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 971 Makaleler 2 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2023 #3 0xArda dedi: Sistemin kötü olabilir ondan kaynaklanıyor olabilir Genişletmek için tıkla... Sistemim hep kötüydü.
0xArda dedi: Sistemin kötü olabilir ondan kaynaklanıyor olabilir Genişletmek için tıkla... Sistemim hep kötüydü.
0 0xArda Centipat Katılım 26 Haziran 2022 Mesajlar 73 Çözümler 1 18 Şubat 2023 #4 KBDALES dedi: Sistemim hep kötüydü. Genişletmek için tıkla... Antivirüsle tarama yap
KBDALES Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 971 Makaleler 2 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2023 #5 0xArda dedi: Antivirüsle tarama yap Genişletmek için tıkla... Tarama yapabileceğim ücretsiz antivirüs önerir misiniz?
0xArda dedi: Antivirüsle tarama yap Genişletmek için tıkla... Tarama yapabileceğim ücretsiz antivirüs önerir misiniz?
0 0xArda Centipat Katılım 26 Haziran 2022 Mesajlar 73 Çözümler 1 18 Şubat 2023 #6 KBDALES dedi: Tarama yapabileceğim ücretsiz antivirüs önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... Kaspersky ilk 30 gün ücretsiz Premium Sürüm sonradan oto tarama vb gibi özellikleri kalkıyor ama yine de en iyi antivirüs tam tarama yapmanı öneririm Sadece valoda mı diğer oyunlarda da varmı
KBDALES dedi: Tarama yapabileceğim ücretsiz antivirüs önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... Kaspersky ilk 30 gün ücretsiz Premium Sürüm sonradan oto tarama vb gibi özellikleri kalkıyor ama yine de en iyi antivirüs tam tarama yapmanı öneririm Sadece valoda mı diğer oyunlarda da varmı
KBDALES Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 971 Makaleler 2 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2023 #7 0xArda dedi: Antivirüsle tarama yap Genişletmek için tıkla... Tarama yapabileceğim ücretsiz antivirüs önerir misiniz? 0xArda dedi: Kaspersky ilk 30 gün ücretsiz Premium Sürüm sonradan oto tarama vb gibi özellikleri kalkıyor ama yine de en iyi antivirüs tam tarama yapmanı öneririm Sadece valoda mı diğer oyunlarda da varmı Genişletmek için tıkla... Sadece valo.
0xArda dedi: Antivirüsle tarama yap Genişletmek için tıkla... Tarama yapabileceğim ücretsiz antivirüs önerir misiniz? 0xArda dedi: Kaspersky ilk 30 gün ücretsiz Premium Sürüm sonradan oto tarama vb gibi özellikleri kalkıyor ama yine de en iyi antivirüs tam tarama yapmanı öneririm Sadece valoda mı diğer oyunlarda da varmı Genişletmek için tıkla... Sadece valo.
0 0xArda Centipat Katılım 26 Haziran 2022 Mesajlar 73 Çözümler 1 18 Şubat 2023 #8 KBDALES dedi: Tarama yapabileceğim ücretsiz antivirüs önerir misiniz? Sadece Valorant. Genişletmek için tıkla... Kaspersky önerdim ve sistemini öğrenebilir miyim?
KBDALES dedi: Tarama yapabileceğim ücretsiz antivirüs önerir misiniz? Sadece Valorant. Genişletmek için tıkla... Kaspersky önerdim ve sistemini öğrenebilir miyim?
KBDALES Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 971 Makaleler 2 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2023 #9 0xArda dedi: Kaspersky önerdim ve sistemini öğrenebilir miyim? Genişletmek için tıkla... İ5 4.nesil gt740m 8gb ram.
0xArda dedi: Kaspersky önerdim ve sistemini öğrenebilir miyim? Genişletmek için tıkla... İ5 4.nesil gt740m 8gb ram.
0 0xArda Centipat Katılım 26 Haziran 2022 Mesajlar 73 Çözümler 1 18 Şubat 2023 #10 laptop mu kullanıyodun