Kerem Kayax

Centipat
Daha fazla  

72Mbps bir internete sahibim ve hız testi yaptığımda böyle sonuç alıyorum. Valorant'a girdiğimde ise ping değerlerim 9-10-14'ten anlık olarak 100-200-300 arası değerlere yükseliyor ve sinir krizi geçirmeme sebep oluyor Bunun bir çözümü varsa yardımcı olursanız çok yardımı dokunur

Son düzenleyen: Moderatör:
Sadece son 1 haftadır mı oluyor? Çünkü ben sabit 7 ms almama rağmen bu sıralar 7'den sürekli 100'lere çıkıyor ve geri 7ye iniyor. Sağlayıcı bizlik bir problem yok dedi.

Sadece son 1 haftadır mı oluyor? Çünkü ben sabit 7 ms almama rağmen bu sıralar 7'den sürekli 100'lere çıkıyor ve geri 7ye iniyor. Sağlayıcı bizlik bir problem yok dedi.

Bende de oluyor, pinge bakıyorum genelde sabit. Sonra aniden birkaç saniyeliğine çıkıp düzeliyor.

bu sorunu hep yaşıyorum oyuna başladığımdan belli

Bende birkaç zamandır 9'dan 100e çıkıyor sinir bozucu bayağı.

Son 1 haftadır bu sorun var. Bende yaşıyorum.

Ben de aynısını LoL'de yaşıyorum maalesef, Riot'la alakalı sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…