F finest Decapat Katılım 12 Eylül 2023 Mesajlar 36 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2024 #1 Merhaba oyun oynarken her 7-8 saniyede bir pingim 999'a çıkıyor, ekran donuyor ve bu çok can sıkıcı olmaya başladı (FPS'den yana bir sorunum yok)
Merhaba oyun oynarken her 7-8 saniyede bir pingim 999'a çıkıyor, ekran donuyor ve bu çok can sıkıcı olmaya başladı (FPS'den yana bir sorunum yok)
xpreda Hectopat Katılım 16 Ekim 2021 Mesajlar 192 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2024 #2 finest dedi: Merhaba oyun oynarken her 7-8 saniyede bir pingim 999'a çıkıyor, ekran donuyor ve bu çok can sıkıcı olmaya başladı (FPS'den yana bir sorunum yok) Genişletmek için tıkla... Oyunun kendi sunucularında problem var. Netim cihazım güçlü ama aynı sorunları ben de yaşıyorum. Son güncellemelerden sonra ciddi optimizasyon problemleri oluşmaya başladı oyunda.
finest dedi: Merhaba oyun oynarken her 7-8 saniyede bir pingim 999'a çıkıyor, ekran donuyor ve bu çok can sıkıcı olmaya başladı (FPS'den yana bir sorunum yok) Genişletmek için tıkla... Oyunun kendi sunucularında problem var. Netim cihazım güçlü ama aynı sorunları ben de yaşıyorum. Son güncellemelerden sonra ciddi optimizasyon problemleri oluşmaya başladı oyunda.