E effewf Centipat Katılım 2 Nisan 2024 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2025 #1 Valorant ping fazla eski kötü bir hesabım vardı, gittim yeni item satıştan hesap aldım mail değişen oyuna girdim ping fazla. Ne yapacağım? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Mayıs 2025
Valorant ping fazla eski kötü bir hesabım vardı, gittim yeni item satıştan hesap aldım mail değişen oyuna girdim ping fazla. Ne yapacağım?
Enahaine Hectopat Katılım 27 Haziran 2022 Mesajlar 3.779 Makaleler 1 Çözümler 9 8 Mayıs 2025 #2 effewf dedi: Valorant ping fazla eski kötü bir hesabım vardı, gittim yeni item satıştan hesap aldım mail değişen oyuna girdim ping fazla. Ne yapacağım? Genişletmek için tıkla... Hesabın sunucusu farklı bir yerde olabilir mi?
effewf dedi: Valorant ping fazla eski kötü bir hesabım vardı, gittim yeni item satıştan hesap aldım mail değişen oyuna girdim ping fazla. Ne yapacağım? Genişletmek için tıkla... Hesabın sunucusu farklı bir yerde olabilir mi?
YüzbaşıJohnPrice Gigapat Dizüstü Cerrahı Mahalle Bilgisayarcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 16.115 Makaleler 1 Çözümler 61 Yer Birleşik Krallık Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2025 #3 Kaç ping mesela? Ping testi yapınca kaç çıkıyor? Eskiden böyle miydi?
E effewf Centipat Katılım 2 Nisan 2024 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2025 #4 Hayır 1000 ping gibi
YüzbaşıJohnPrice Gigapat Dizüstü Cerrahı Mahalle Bilgisayarcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 16.115 Makaleler 1 Çözümler 61 Yer Birleşik Krallık Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2025 #5 effewf dedi: Hayır 1000 ping gibi Genişletmek için tıkla... Hesap TR serveri mi? Satın alınan hesaplar Amerika, asya bölgesinde olabiliyor.
effewf dedi: Hayır 1000 ping gibi Genişletmek için tıkla... Hesap TR serveri mi? Satın alınan hesaplar Amerika, asya bölgesinde olabiliyor.