4 4lpjj Centipat Katılım 14 Temmuz 2022 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2023 #11 Hocam çok anlamadım ama paket kaybı internete mi bağlı şimdi.
sakuraiden Megapat Katılım 17 Kasım 2014 Mesajlar 402 Çözümler 1 Yer Serez 19 Ocak 2023 #12 4lpjj dedi: Hocam çok anlamadım ama paket kaybı internete mi bağlı şimdi. Genişletmek için tıkla... Evet hocam, paket kaybı internetiniz ile alakalı olan bir durum. Siz isterseniz bir de kablolu bağlantı deneyin, eğer olmazsa servis sağlayıcınıza ulaşın.
4lpjj dedi: Hocam çok anlamadım ama paket kaybı internete mi bağlı şimdi. Genişletmek için tıkla... Evet hocam, paket kaybı internetiniz ile alakalı olan bir durum. Siz isterseniz bir de kablolu bağlantı deneyin, eğer olmazsa servis sağlayıcınıza ulaşın.
4 4lpjj Centipat Katılım 14 Temmuz 2022 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2023 #13 sakuraiden dedi: Evet hocam, paket kaybı internetiniz ile alakalı olan bir durum. Siz isterseniz bir de kablolu bağlantı deneyin, eğer olmazsa servis sağlayıcınıza ulaşın. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam elinize fikrinize sağlık.
sakuraiden dedi: Evet hocam, paket kaybı internetiniz ile alakalı olan bir durum. Siz isterseniz bir de kablolu bağlantı deneyin, eğer olmazsa servis sağlayıcınıza ulaşın. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam elinize fikrinize sağlık.
sakuraiden Megapat Katılım 17 Kasım 2014 Mesajlar 402 Çözümler 1 Yer Serez 19 Ocak 2023 #14 4lpjj dedi: Tamamdır hocam elinize fikrinize sağlık. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler umarım sorununuz çözülür.
4lpjj dedi: Tamamdır hocam elinize fikrinize sağlık. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler umarım sorununuz çözülür.