Valorant'ta ping mi var?

Duman_TR

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Valorant sorunum:
1. bir duvar düşünün ve o duvarın içindesiniz ancak takım arkadaşınız ve rakibinizi sizi duvarın dışında görüp sıkıyor ve ölüyorsunuz. Takımınızda size sövüyor neden duvarın içine girmiyorsun diye ama ben zaten duvarın içindeyim.
2. mermilerim geç gidiyor sıktığım zaman oyuncunun içinden geçiyor mermilerim mesela arkasındayım ilk ben sıkıyorum ama mermilerim içinden geçiyor ve dönüp beni öldürüyor.
3. sıktığında veya bıçakla vurduğunda ses gecikmesi. Sage duvarını kurduğumda çok belli oluyor. Bir yere sıktığımda mermi izi oluşuyor ama aslında oraya sıkmamışım takım arkadaşlarım öyle diyor. Bir duvara sıkıyorum ama onlarda sıkmamışım gözüküyor. Oyuncuya sıktığımda sıkma izi çok geç geliyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
@Babaci kardeşim uzman olarak yardım edermisin?

Evet ping ve internet sorunundan kaynaklo bir problem sanırım.

Ayarlara giriyorsunuz, bütün performans grafiklerini açıyorsunuz, oyuna girip ekran görüntüsü alıyorsunuz ve ekran görüntüsünü buraya atıyorsunuz.
Ping ya da packet loss olabilir.

Ayarlara giriyorsunuz, bütün performans grafiklerini açıyorsunuz, oyuna girip ekran görüntüsü alıyorsunuz ve ekran görüntüsünü buraya atıyorsunuz.
Ping ya da packet loss olabilir.

Dosya Ekleri

• resim_2022-05-04_143936464.png
    1,6 MB · Görüntüleme: 58
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…