N Nochend Hectopat Katılım 9 Aralık 2021 Mesajlar 271 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2023 #1 Laptoptan oynuyorum. İnternetim de çok kötü olmamasına rağmen pingim 9 iken 30'a çıkıyor. Bu da oyunu etkiliyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Mart 2023
Laptoptan oynuyorum. İnternetim de çok kötü olmamasına rağmen pingim 9 iken 30'a çıkıyor. Bu da oyunu etkiliyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
BlueScreenOfDeath Decapat Katılım 3 Aralık 2022 Mesajlar 363 Çözümler 7 Yer İstanbul 17 Mart 2023 #2 Aynı sorunu ben de yaşıyorum Artı 0 Eksi
burakxwme Hectopat Katılım 20 Ocak 2020 Mesajlar 544 Çözümler 4 17 Mart 2023 #3 Wi-Fi üzerinden mi oynuyorsun? Nochend dedi: Laptoptan oynuyorum. İnternetim de çok kötü olmamasına rağmen pingim 9 iken 30'a çıkıyor. Bu da oyunu etkiliyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Wi-Fi üzerinden mi oynuyorsun? Nochend dedi: Laptoptan oynuyorum. İnternetim de çok kötü olmamasına rağmen pingim 9 iken 30'a çıkıyor. Bu da oyunu etkiliyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla...
KS KS N Nochend Hectopat Katılım 9 Aralık 2021 Mesajlar 271 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2023 #4 burakxwme dedi: Wi-Fi üzerinden mi oynuyorsun? Genişletmek için tıkla... Evet ethernet kablosu takmadan oynayabiliyordum eskiden oyunum akıcıydı ama şu anda çok fazla ping sorunu yaşıyorum Artı 0 Eksi
burakxwme dedi: Wi-Fi üzerinden mi oynuyorsun? Genişletmek için tıkla... Evet ethernet kablosu takmadan oynayabiliyordum eskiden oyunum akıcıydı ama şu anda çok fazla ping sorunu yaşıyorum