Valorant'ta Rakip CTRL basinca nişan bozuluyor

NessGhest

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Normalde aimim stabildir (bana göre) 6 maç oynadım 4'ünde MVP oldum ama son 2 maçta MVP olamadım ve normalde aldığından çok az aldım: 9 dedim normaldir ölüm kalım atayım düzelir sonra adamların CTRL bastığı zaman aimin bozuldugunu hissettim. Çünkü adamların CTRL bastığı maçta doğru düzgün adam vuramadim. Adamlara gidip CTRL basmayın la diyecek halim yok bunun bir çözümü var mıdır?

Bazen CTRL basmak dezantaj oluyor o zaman direk oturuyorlar hedefe.

Bazen CTRL basmak dezantaj oluyor o zaman direk oturuyorlar

Tamamda o zaman senin aimin kafada oluyor ve adam eğilince bozuluyor. Düşük elolarda dezavantaj o. Yüksek elolarda avantaj oluyor (gerçi benim altında neyse) bir taktik var mıdır?

Tamamda o zaman senin aimin kafada oluyor ve adam eğilince bozuluyor. Düşük elolarda dezavantaj o. Yüksek elolarda avantaj oluyor (gerçi benim altında neyse) bir taktik var mıdır?

Yüksek elolarda fazla olmuyor herhalde CTRL işi rank atlamaya bak.

Micro adjustment çalışman lazım. Adam eğildiğinde crossun adamın üstünde değilse eğer movementına devam ederken crossunu adamın kafasına getir ve öyle sık. Eğer direkt adamın kafasındaysa zaten sık gitsin.

Yüksek elolarda fazla olmuyor herhalde CTRL işi rank atlamaya bak.

Hayır neden olmasın. CTRL'nin dezavantajı olduğu kadar avantajıda var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…