H hesabiorigin08 Femtopat Katılım 18 Aralık 2022 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2023 #1 Benim laptopumda 4+4 GB RAM var bu RAM'i 8+8 yapsam Valorant'ta ne kadar FPS farkı olur? 20-60 arası FPS alıyorum.
Benim laptopumda 4+4 GB RAM var bu RAM'i 8+8 yapsam Valorant'ta ne kadar FPS farkı olur? 20-60 arası FPS alıyorum.
metecec123 Decapat Katılım 5 Haziran 2022 Mesajlar 420 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2023 #2 Arttırır ama ne kadar artırrır bilmiyorum ama az FPS almanızın sebebi RAM olabilir.
Damon Salvatore Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Kıdemli Üye Mahalle Bilgisayarcısı Zamanın Tanığı Sosyal Bekçisi Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 7.894 Makaleler 5 Çözümler 194 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2023 #3 Neredeyse hiç etkilemez. 8 yeterli belli ki diğer bileşenleriniz düşük.
nomore2k Hectopat Katılım 28 Mayıs 2021 Mesajlar 523 20 Haziran 2023 #4 Evet arttırır. Damon Salvatore dedi: Neredeyse hiç etkilemez. 8 yeterli belli ki diğer bileşenleriniz düşük. Genişletmek için tıkla... Alakası yok. 8 şimdiki zamanın oyunlarında çoğu oyuna yeterli bile değil 16 ve 8 arasında çok fark var.
Evet arttırır. Damon Salvatore dedi: Neredeyse hiç etkilemez. 8 yeterli belli ki diğer bileşenleriniz düşük. Genişletmek için tıkla... Alakası yok. 8 şimdiki zamanın oyunlarında çoğu oyuna yeterli bile değil 16 ve 8 arasında çok fark var.
nomore2k Hectopat Katılım 28 Mayıs 2021 Mesajlar 523 20 Haziran 2023 #6 hesabiorigin08 dedi: Benim laptopumda 4+4 GB RAM var bu RAM'i 8+8 yapsam Valorant'ta ne kadar FPS farkı olur? 20-60 arası FPS alıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam yinede ramin yanında ekran kartınızın ve işlemcinizinde iyi olması gerekiyor.
hesabiorigin08 dedi: Benim laptopumda 4+4 GB RAM var bu RAM'i 8+8 yapsam Valorant'ta ne kadar FPS farkı olur? 20-60 arası FPS alıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam yinede ramin yanında ekran kartınızın ve işlemcinizinde iyi olması gerekiyor.
YapayKodlama Centipat Katılım 19 Mayıs 2023 Mesajlar 161 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 20 Haziran 2023 #7 Mutlaka artış olacaktır ama ne kadar artış olacağını söylemek için sisteminizin diğer özelliklerini söylemeniz iyi olur.
Mutlaka artış olacaktır ama ne kadar artış olacağını söylemek için sisteminizin diğer özelliklerini söylemeniz iyi olur.
Famronty Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Temmuz 2019 Mesajlar 7.643 Makaleler 1 Çözümler 128 Yer Ankara 20 Haziran 2023 #8 Abartı olmamak şartıyla arttırır. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Abartı olmamak şartıyla arttırır. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
T the Prodigy Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Temmuz 2022 Mesajlar 15.776 Makaleler 3 Çözümler 153 Yer Çanakkale 20 Haziran 2023 #9 nomore2k dedi: Evet kesinlikle arttırır. Bizzat arkadaşımdan biliyorum 50fps civarı fps'i artmıştı sanırım. Alakası yok. 8 şimdiki zamanın oyunlarında çoğu oyuna yeterli bile değil 16 ve 8 arasında çok fark var. Genişletmek için tıkla... Valorant için 8 GB fazlasıyla yeterli. FPS artışı yaşayacaksa boyuttan değil; frekanstan, zamanlamalardan ve bellek yongalarının dağıtılışından yaşar.
nomore2k dedi: Evet kesinlikle arttırır. Bizzat arkadaşımdan biliyorum 50fps civarı fps'i artmıştı sanırım. Alakası yok. 8 şimdiki zamanın oyunlarında çoğu oyuna yeterli bile değil 16 ve 8 arasında çok fark var. Genişletmek için tıkla... Valorant için 8 GB fazlasıyla yeterli. FPS artışı yaşayacaksa boyuttan değil; frekanstan, zamanlamalardan ve bellek yongalarının dağıtılışından yaşar.
Zadan Hectopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 1.207 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2023 #10 hesabiorigin08 dedi: Benim laptopumda 4+4 GB RAM var bu RAM'i 8+8 yapsam Valorant'ta ne kadar FPS farkı olur? 20-60 arası FPS alıyorum. Genişletmek için tıkla... İşlemciniz ve ekran kartınız nedir
hesabiorigin08 dedi: Benim laptopumda 4+4 GB RAM var bu RAM'i 8+8 yapsam Valorant'ta ne kadar FPS farkı olur? 20-60 arası FPS alıyorum. Genişletmek için tıkla... İşlemciniz ve ekran kartınız nedir