SeyitEkrem Hectopat Katılım 6 Temmuz 2023 Mesajlar 697 Makaleler 4 Çözümler 33 30 Aralık 2023 #1 Arkadaşlar merhaba. Bazı item sitelerinde random hesap satıyorlar. Bu random hesapları nasıl tedarik ediyorlar?
Arkadaşlar merhaba. Bazı item sitelerinde random hesap satıyorlar. Bu random hesapları nasıl tedarik ediyorlar?
iUgur Hectopat Katılım 29 Ekim 2020 Mesajlar 2.972 Çözümler 23 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2023 #3 Geneli çalıntı oluyor, veya birisi Battle Pass açıp aynı hesabı 10 kişiye satıyor.
Macnoddle Decapat Katılım 10 Eylül 2023 Mesajlar 514 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2023 #4 Ya çalıntı hesap ya da kendileri bir hesabı birden çok satıyorlar.
Giorno Giovanna Hectopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 2.695 Çözümler 11 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 2060 R5 3500 Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2023 #5 SeyitEkrem dedi: Arkadaşlar merhaba. Bazı item sitelerinde random hesap satıyorlar. Bu random hesapları nasıl tedarik ediyorlar? Genişletmek için tıkla... Hepsi çalıntı hesap.
SeyitEkrem dedi: Arkadaşlar merhaba. Bazı item sitelerinde random hesap satıyorlar. Bu random hesapları nasıl tedarik ediyorlar? Genişletmek için tıkla... Hepsi çalıntı hesap.
BigBlackMan Hectopat Katılım 23 Nisan 2021 Mesajlar 910 Çözümler 3 Yer Emek Bursa Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2023 #6 SeyitEkrem dedi: Arkadaşlar merhaba. Bazı item sitelerinde random hesap satıyorlar. Bu random hesapları nasıl tedarik ediyorlar? Genişletmek için tıkla... Hocam çalıntı onlar. Arkadaşım internet kafeye hesabını girdiğinde çalınıp satılmıştı. Ticket göndererek yeniden almayı başardı.
SeyitEkrem dedi: Arkadaşlar merhaba. Bazı item sitelerinde random hesap satıyorlar. Bu random hesapları nasıl tedarik ediyorlar? Genişletmek için tıkla... Hocam çalıntı onlar. Arkadaşım internet kafeye hesabını girdiğinde çalınıp satılmıştı. Ticket göndererek yeniden almayı başardı.
YeşilYoncaMalphite Hectopat Katılım 21 Şubat 2022 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2024 #7 Satışını yapıyorum ben combo olarak alıyoruz ve ayırıyoruz.
ViperS Decapat Katılım 28 Ocak 2023 Mesajlar 77 20 Ocak 2024 #8 YeşilYoncaMalphite dedi: Satışını yapıyorum ben combo olarak alıyoruz ve ayırıyoruz. Genişletmek için tıkla... pm gelirmisin yada insta ? lütfen
YeşilYoncaMalphite dedi: Satışını yapıyorum ben combo olarak alıyoruz ve ayırıyoruz. Genişletmek için tıkla... pm gelirmisin yada insta ? lütfen
Professorxxx Hectopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2024 #9 @YeşilYoncaMalphite reis bir bakar mısın dc sebastian_ke
A ArlYolex Hectopat Katılım 25 Mayıs 2021 Mesajlar 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2024 #10 YeşilYoncaMalphite dedi: Satışını yapıyorum ben combo olarak alıyoruz ve ayırıyoruz. Genişletmek için tıkla... Dostum nası yapılıyor satış tedarikçiyi falan nasıl buluyoruz biraz bilgi verir misin
YeşilYoncaMalphite dedi: Satışını yapıyorum ben combo olarak alıyoruz ve ayırıyoruz. Genişletmek için tıkla... Dostum nası yapılıyor satış tedarikçiyi falan nasıl buluyoruz biraz bilgi verir misin