Valorant'ta rank atlamak için en iyi server hangisidir?

brtcrdk

Centipat
Daha fazla  
Demir 3'üm, 2 yıldır oynuyorum ama hiç demirden çıkamıyorum. Çünkü çok kötü takım geliyor.
Sizce rank atlamak için en iyi takım olan server hangisidir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kötü takım hep denk gelebilir. Kısa vadede hızlı rank atlamak için iyi bir takım/ekip lazım. Frankfurt bence iyi sunuculardan biri, hem ping açısından o kadar sıkıntı yaratmıyor, hem de aklı başında insanlar daha çok geliyor.

Arkadaş bulun sizinle oynayacak.

Paris
Ofansif algılama ancak 2 yıl boyunca demirden çıkamaman sadece takımda değil sende de sorunlar olduğunu gösterir yani sunucu değiştirince mucizevi şekilde rank atlmaya başlamayacaksın

Hocam yanlış anlamayın ama ilk oynadığım sezon bile immo bitirdim ve hiç demir görmedim bunun server ve oyuncularla alakası elbette var ama ana etken değil önce kendinizi geliştirmeye ve main role odaklanmaya başlayın

Discord gruplarında ekip bulup Frankfurt girin. Diğer türlü ekip olmadığı sürece hangi sunucu olursa olsun rank atlamanız zor. Oyunda eşleşme sistemi çok saçma çalışıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…