Merhaba arkadaşlar ben 2021 yılından beri Valorant oynuyorum ve maksimum Gold 3'e kadar çıkabildim. Bunu nasıl arttırabilirim? Genelde takıma kötü kişiler gelince veya rakip takımda smurf olunca kaybederim hep. Bildiğiniz veya önerdiğiniz bir sunucu var mı?
Frankfurt'ta oyna. Bende senin gibiydim, Frankfurt serverında oynamaya başladığım zaman elmas 2'ye kadar çıktım. Tabii duomla beraber, ikimizde ortalama bir oyuncuyduk.
Hocam rekabetçi maçlara tek kişi değil de takım olarak 5 kişi veya en kötü 3 kişi ile girebilirsiniz onunla ilgili takım bulma Discord sunucuları var. Eğer aimim kötü diyorsanız Aim Lab veya Valorant'taki Poligon'u önerebilirim. Rekabetçi maçına girmeden önce de 2 maç ölüm kalım maçı atmanızı tavsiye ederim.
Gold eloda takıma çok da iyi kişiler gelmez zaten eğer smurf değilse. Gold'tan aimin o kişilerden az daha iyiyse çok rahat çıkarsın. Ama platin ve sonrasında game sens önemli. Hangi ajanı mainlediyseniz gidin profesyonel oyuncuları izleyin hangi durumda ne yapıyor diye.