Valorant'ta rank atlayamıyorum

Grafen

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
HP VİCTUS 16 LAPTOP
AMD Ryzen 5 5600H
HP 88EE Anakart
Samsung 2x4 8 GB 3200 MHz
NVIDIA GeForce RTX 3060 80W
512 GB M.2 SSD
144 HZ 1 MS 16.1" IPS Ekran
Meslek
Öğrenci
Gold olan bir hesabım var ama onu sevmiyorum ve şu anda kendi hesabımı kasmaya çalışıyorum. Kendi hesabim bronz 3 elo ancak takım her seferinde çok kötü geliyor. 1 haftadır böyle. Her maç havamda olursam en az 20-25 vuruyorum, birinci oluyorum, yine kaybediyoruz. Ne yapmam gerek? Taktik verin.

Belirli discord gruplarına girip takımlar halinde oyna.

Duon ya da takımın yoksa zorlanırsın bir arkadaş bul.

Dostum yücelik birisi olarak konuşuyorum kendine en az 2 veya 1 kişi vuran bul Duo onunla kendinize söz verin uzun bir süre sonra rank atlamaya başlıyorsunuz.

Bende Elmas-Yücelik eloda aynı şeyi yaşıyorum. Keşke şu oyuna yeniden başlamasaydım.

Hocam bronz gibi rankları atlamanın en kolay yolu iyi bir duo veya takımla beraber girmek.

Duon ya da takımın yoksa zorlanırsın bir arkadaş bul.
Duom var da onun pc kötü sadece haftasonlari internet kafede oynayabiliyoruz. O benden de iyi oynuyor.

Bende Elmas-Yücelik eloda aynı şeyi yaşıyorum. Keşke şu oyuna yeniden başlamasaydım.

Hocam bronz gibi rankları atlamanın en kolay yolu iyi bir duo veya takımla beraber girmek.
Çok lanet bir oyun ya, eskiden Zula oynardik ama mutluyduk.

Duom var da onun pc kötü sadece haftasonlari internet kafede oynayabiliyoruz. O benden de iyi oynuyor.

Çok lanet bir oyun ya, eskiden Zula oynardik ama mutluyduk.
1 kasımdan beri girmiyordum ilk defa dün ve bugün oynadım yani çok sarmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…