Valorant'ta rank çıkamıyorum

Atlayacagin rank Gold, gercek cehennemi orada yasayacaksin zaten. Atlama takil Silver 3'te desem yeridir.

Az önce 30 küsur vurarak anca çıkabildim golda :D
5 kişi dışında çıkamazsın. Silver elo lanetli bir yer. Ya smurfler ya da 10 yaşında instalock veletler. Elmas ve plat maçı daha kolay geçiyor.

Maalesef girebilecek arkadaşım yok 1 2 tane var onlarla da çok az karşılaşıyoruz :(
Gerekirse Tokyo serverında oynayın ama İstanbul'da oynamayın.

Çok ping oluyor hocam. Arada Frankfurt giriyorum ancak oradakiler de sanki bronzmuş gibi oynuyorlar çoğu.

Az önce 30 küsur vurarak anca çıkabildim golda :D

Maalesef girebilecek arkadaşım yok 1 2 tane var onlarla da çok az karşılaşıyoruz :(

Çok ping oluyor hocam. Arada Frankfurt giriyorum ancak oradakiler de sanki bronzmuş gibi oynuyorlar çoğu.
Şu oyunu 1 aydır oynamadım çok değişti mi oyun? Bir kitlesi değişmemiş galiba😄

Şu an rankım Silver 3 72 kp. Aimime güveniyorum ve vurabiliyorum da zaten. Hesabımım mmr ı yüksek hep Gold plat geliyor daha dün de diamond falan da geldi ancak asla çıkamıyorum. Çok fazla toxic geliyor. Her el 3 ya da 4 vurmazsam el gelmiyor. Duom da yok. Oyundaki iyi oynayanları ekliyorum Duo giriyorum bazen ancak çıkamıyorum. Maçlara girmeden önce ısınıyorum. Takıma ne gerekliyse karakter olarak onu oynuyorum ancak bu elodan asla çıkamıyorum. Ne yapabilirim bu elodan çıkmak için?

Dediklerimi uygularsan atlarsın. Karşı takıma kendi takımına mute at. Reyna veya neon pickle direk aimime güveniyorum dediğin için. Oyunu kilitlemeye bak. Op in iyi ise Ascent'te kesinlikle op ekonomisi yapmaya bak. Bu bir örnek istersen daha fazla örnek verebilirim oyunu kitlemek için.

Kardeşim toxic geliyorsa oynamayacaksın bu kadar basit. Zaten toksikler ya karakter seçme ekranında ya da ilk 2-3 el içinde belli ediyorlar kendilerini. Ben toksik gördüğümde hesabı oto tıklayıcıya bırakıp, AFK bırakıyorum ve telefonla ilgileniyorum. Hem oyundan düşmediğin için ban yemiyorsun, hem kafan rahatlıyor. Karakter seçme ekranında gelirse bozuyorum direkt.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı