Furkan Borak Hectopat Katılım 17 Temmuz 2022 Mesajlar 4.975 Makaleler 1 Çözümler 29 Yer Kocaeli, Karamürsel 25 Ocak 2023 #1 Aimim iyi olmasına rağmen rank atlayamıyorum. Takım oyunum taktik vs. var.
selimtti Decipat Katılım 16 Mayıs 2022 Mesajlar 1.872 Çözümler 4 Yer Beyazsaray 25 Ocak 2023 #2 Takım arkadaşınız olmadığı sürece rank kasmayı çok da denemeyin hocam.
hellomister Hectopat Katılım 3 Eylül 2022 Mesajlar 3.377 Makaleler 5 Çözümler 30 Yer İstanbul 25 Ocak 2023 #3 Her şeyin iyiymiş kendine sorman lazım neden kasamıyorum diye.
E emirhannk Hectopat Katılım 23 Eylül 2022 Mesajlar 6.769 Makaleler 4 Çözümler 10 25 Ocak 2023 #4 selimtti dedi: Takım arkadaşınız olmadığı sürece rank kasmayı çok da denemeyin hocam. Genişletmek için tıkla... Alakası yok niye diamond olanların hepsi arkadaşlarıylamı çıktı.
selimtti dedi: Takım arkadaşınız olmadığı sürece rank kasmayı çok da denemeyin hocam. Genişletmek için tıkla... Alakası yok niye diamond olanların hepsi arkadaşlarıylamı çıktı.
itwasgooday Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 3.339 Çözümler 23 25 Ocak 2023 #5 selimtti dedi: Takım arkadaşınız olmadığı sürece rank kasmayı çok da denemeyin hocam. Genişletmek için tıkla... 2 sezon solo immortal kasmıştım.
selimtti dedi: Takım arkadaşınız olmadığı sürece rank kasmayı çok da denemeyin hocam. Genişletmek için tıkla... 2 sezon solo immortal kasmıştım.
Furkan Borak Hectopat Katılım 17 Temmuz 2022 Mesajlar 4.975 Makaleler 1 Çözümler 29 Yer Kocaeli, Karamürsel 25 Ocak 2023 #6 ne yapmalıyım ? Her oyun MVP'yim. Takım oyunum vs iyi. Nerede ne yapılmalı biliyorum. ama rank atlayamıyorum.
ne yapmalıyım ? Her oyun MVP'yim. Takım oyunum vs iyi. Nerede ne yapılmalı biliyorum. ama rank atlayamıyorum.
A Adesky Hectopat Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 222 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2023 #7 Furkan Borak dedi: Aimim iyi olmasına rağmen rank atlayamıyorum. Takım oyunum taktik vs. var. Genişletmek için tıkla... Eğer dediklerin doğruysa kendini kandırıyorsun eğer değilse bizi başka açıklama getiremedim.
Furkan Borak dedi: Aimim iyi olmasına rağmen rank atlayamıyorum. Takım oyunum taktik vs. var. Genişletmek için tıkla... Eğer dediklerin doğruysa kendini kandırıyorsun eğer değilse bizi başka açıklama getiremedim.
hellomister Hectopat Katılım 3 Eylül 2022 Mesajlar 3.377 Makaleler 5 Çözümler 30 Yer İstanbul 25 Ocak 2023 #8 Furkan Borak dedi: Ne yapmalıyım? Her oyun MVP'yim. Takım oyunum vs iyi. Nerede ne yapılmalı biliyorum. Ama rank atlayamıyorum. Genişletmek için tıkla... İletişim azdır takımda rankınız nedir?
Furkan Borak dedi: Ne yapmalıyım? Her oyun MVP'yim. Takım oyunum vs iyi. Nerede ne yapılmalı biliyorum. Ama rank atlayamıyorum. Genişletmek için tıkla... İletişim azdır takımda rankınız nedir?
Furkan Borak Hectopat Katılım 17 Temmuz 2022 Mesajlar 4.975 Makaleler 1 Çözümler 29 Yer Kocaeli, Karamürsel 25 Ocak 2023 #9 Adesky dedi: Eğer dediklerin doğruysa kendini kandırıyorsun eğer değilse bizi başka açıklama getiremedim. Genişletmek için tıkla... Dediklerim doğru. Nasıl kendimi kandırıyorum ?
Adesky dedi: Eğer dediklerin doğruysa kendini kandırıyorsun eğer değilse bizi başka açıklama getiremedim. Genişletmek için tıkla... Dediklerim doğru. Nasıl kendimi kandırıyorum ?
Hyuuga Neji Hectopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 7.091 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2023 #10 Furkan Borak dedi: Aimim iyi olmasına rağmen rank atlayamıyorum. Takım oyunum taktik vs. var. Genişletmek için tıkla... Yanlış bir şey yapıyorsun, açık ve belli. Bunlara rağmen rank kasamamak diye bir şey yok.
Furkan Borak dedi: Aimim iyi olmasına rağmen rank atlayamıyorum. Takım oyunum taktik vs. var. Genişletmek için tıkla... Yanlış bir şey yapıyorsun, açık ve belli. Bunlara rağmen rank kasamamak diye bir şey yok.