Valorant'ta rank nasıl atlanır?

bigcherry

Picopat
Valorant'ta şu an rankım Gold 1, plat 1 bitirdim ranklar sıfırlanmadan önce. Düellocu oynamıyorum, hangi ajana ihtiyaç varsa onu oynuyorum ve her maç en az 15, genelde 20 ve üstü vuruyorum. Nasıl daha kolay rank atlayabilirim? 5'li giremem arkadaşlarım çok iyi oynamıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Discord üzerinden veya da forum üzerinden takım arkadaşı bulabilirsiniz. 5'li bir takım kurmanız daha iyi olur, daha kolay rank atlarsın. Fakat duo bulmakta yeterlidir.

Solo girerek de rank kasabilirsiniz iyi anlaştığınız iyi oynayan duoyla daha hızlı da atlarsınız. Ama çok fark etmez kendiniz oynadıkça gelişeceksiniz yavaş yavaş çıkacaksınız rankları. Takımda toxiclik hissettiğiniz zaman, konuşun takımı sakinleştirmeye çalışın, skor kötü de olsa oyundan düşmeyin kötü oynamaya başladığınızda özgüvensiz peekler atıp iyice kötü oynamaya başlarsınız bunu da olabildiğince engellemeye çalışın. Vandal Phantom da rahat hissetmiyorsanız operator odin deneyin, eko raundlarda stinger alıp koşmayı deneyin bazı ellerde oyununuza çeşitlilik de katmaya çalışın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı