Valorant'ta rank nasıl atlanır?

Poligonda Aim çalışırken Çok sıkılıyorum hiç benlik değil DM & TDM'de Çok hile var nerde çalışıcam aimi?
@soulsteal59 programları söylemiş onları da kullanabilirsin. Yapabilecek bir şey yok canın sıkıla sıkıla çalışacaksın. Yoksa aynı seviyelerde takılmaya devam edersin. Oyunda 3-4k civarı saatim vardır ve yüksek ihtimalle 1-2k arası sadece aim/gs çalışmayla geçmiştir. Başka türlü gelişim elde edemezsiniz.

Takımlı oynanan rekabetçi oyunlar için söylüyorum zaten hocam. PUBG'de 4 kişilik squad yok mu?
Takımlı oyunlarda takımla beraber kasmak bir raddeden sonra daha zordur. Karşındakiler hep senden daha çok çalışan ve uyumlu takımlar olabilir. Solo kasmak her zaman daha mantıklı çünkü karşındaki insanlar da birbirlerini tanımıyorlar. Bu bir bahane değil.

Hocam çok farklı şeyleri tartışıyoruz. Evet, PUBG'de solo oynanabiliyor, solo kasabilirsin. Ama rankın'da solo için yükselir. Dört kişilik bir takımda solo oynarsanız ne demek istediğimi anlayabilirsiniz. Demek istediğim, squad olarak oynanabilen herhangi bir rekabetçi oyunda solo oynarsanız muhtemelen o oyunun leş olan eşleştirme sistemine kurban gideceksiniz ve kısır bir döngü içerisine gireceksiniz.

solo bir şekilde çok rahat immo eloya çıkabiliyorum taşıyorum dediğin maçlarda diğer demir arkadaşlarla aranda 5 6 kill fark anca var düşündüğün kadar iyi değilsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…