Valorant'ta rank nasıl atlanır?

belirsizz

Hectopat
Makaleler
3
Oyuna başladığımdan beri gümüşüm. O civarlarda takılıyorum. En yüksek gümüş 3 50kp görebildim. Nasıl Gold'a çıkabilirim? Bu arada beraber girebileceğimiz bir arkadaşım yok. Aslında vardı, çok az maç kaybediyorduk ama başkası ile oynamak daha eğlenceli geldi herhalde.

Arkadaşsız biraz zor atlarsınız, toxic kitleler çok fazla olduğundan her maç maçı trolleyecek salacak tipler gelir. Yani her maç maçı taşıyabilecek düzeyde oynamanız lazım tek oynamak istiyorsanız. O zaman kaybetseniz de pek etkilenmezsiniz.

Beraber oynamak istersen birlikte oynayabiliriz bende arkadaş arıyorum.

Bro bu zamanda rank kasilmaz eglencene bak, eskidendi bu rank işleri şu an herkes eğlence ve trollunde, LoL'de Valorant'ta ayni şu an hilesiymis, hesap alimiymis, trollu toxic kitlesiymis hiç uğraşma bile eğlencesine oyna ya da hikayeli oyunlara yonel bu sinir stressi çekmeye değmiyor emin ol.

Rank atlamak istiyorsan kesinlikle ekipsiz girme, çünkü takımına gelen insanlarla anlaşman bazen zor oluyor. Sırf istediği ajanı başkası kilitledi diye duosuyla beraber bütün maç takımı toxicleyen kişiler geliyor. Zamanında bu elemanlarla çok sövüştüm oyun içinde. O yüzden en iyisi ekiple beraber girmek.

Rank atlamak için öncelikle takımın olmalı tercihen min 3 kişi.Onun dışı oyun bilgisi lazım nerede ne yapılır, hangi karakter nasıl kullanılır.
Sana önem listesi çıkariyim
1.Oynadığın karakteri öğrenmek
2.takımla oynama(iletişim vs)
3.Aim
4.Harita bilgisi(en kolayı bu zaten)

Bunlar benim gözümde önem sıraları.

13 yaşındayım soloq TR de 191rr gördüm 200rrda immo3 oluyorsun güncelde immo 1 - 2 arası takılıyorum belirli bir aim rutinin olması gerek gerçekten fark ediyor ben sadece ısınmaya 40-45 dk harcıyorum kovaaks Aim Lab oynuyor musun bilmiyorum ama bol bol DM ve ranked oynaman gerek zamanla geliştiğini anlayacaksın zaten kovaaks playlist veya aim rutini hakkında yardımcı olabilirim.

Aimin yanında oyun bilginde gerçekten önemli düşük elolarda oyun bilgini geliştirsen zaten onların çok düşük olduğu için + ya geçersin elo yükseldikçe ikisini aynı anda götürmek gerekiyor solomu giriyorsun takımla konuşabilirsin o eloda pek mikrofon basan geliyor mu bilmiyorum ama deneyebilirsin ben ekstra ufak çaplı bir takımda igllik yapıyorum aklında bir soru olursa sorabilirsin cevaplarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…