Valorant'ta rank nasıl atlanır?

Nowack

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, Valorant oynuyorum uzun süredir ama en fazla çıktığım rank bronz 2 şu an demir elodan çıkmaya çalışıyorum ama demir 3'ten yukarı çıkamıyorum. Neredeyse 10 maçtan 9'unda smurf geliyor. Benim takımıma ise çok kötü oyuncular geliyor. Duelist alıp side açmayan, AFK kalan, herkese küfür eden böyle oyuncular geliyor Poligon'da ısınıyorum deatmatchte giriyorum ama bu sorunlar yüzünden çıkamıyorum. Hatta dün karşıya 2 tane hileci geldi 15 maçtan 14'ünü kaybettim. Genelde düellocu ve kontrol uzmanı oynuyorum.

Arkadaşlarınla maça gir.

Takım arkadaşı bul. Gankster'de bulabilirsin.

Hocam çok kill almak dışında bir seçenek yok maalesef Valorant gibi bir oyunun sorunu bu.

5'li girerek ve güzel anlaşarak oynarsanız atlarsınız.

Radiant'ların, özellikle kendini kanıtlamış profesyonel oyuncuların videolarını, maçlarını izleyin analiz edin bu adam ne yapıyor diye. Yaptıklarını aynen yapmaya çalışın, gamesensinizi geliştirin yani. Aim çalışın ve en önemlisi takımla iletişimi kesmeyin takım iletişim kurmasa bile siz kurun.

Maalesef düşük eloda bunlar pek geçerli değil. Takım kötü olduktan sonra anlamı yok.

Oyunu kazanmak için değil öğrenmek için oyna. Öğrendikçe kazanacaksın zaten. O demirden bronzdan çıkma işi ekstrem bir aimin yoksa golda kadar. Golddan sonra ekstrem aim olmadan ve gamesense olmadan hiç bir yol alamazsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…