Valorant'ta rank uğurluğu almak için ne yapmak gerekir?

Makaleler
1
Oyunda oynadığım bölümlerin rank uğurları gelmedi. Bölümleri sırasıyla gümüş, altın ve elmas olarak bitirdim. Ama benim envanterimde hiçbir bölümün uğurluğu yok. Bu uğurlukları almak için başka bir şey yapmam mı gerekiyor? Oynadığım zamanlarda sadece 1 kısımda rankımı açıp bırakıyordum.

Bölüm sonlarına geliyor, 1 bölüm 3 kısımdan oluşuyor ve kısımlar arasındaki en tepe rank'ınızın uğurlu veriliyor.
Şu an son kısımdayız, ve 6. bölüm'ü bitireceğiz. Yani bu kısım bittiği gün hesabınıza en yüksek ulaştığınız rankın uğurluğu gelecektir. İyi sosyaller.

Ara sezonda değil rankların komple sıfırlanmasından önceki bölümde rankını kasman gerek.
Onu biliyorum genelde 3. kısımda rank kasıyordum.
Bölüm sonlarına geliyor, 1 bölüm 3 kısımdan oluşuyor ve kısımlar arasındaki en tepe rank'ınızın uğurlu veriliyor.
Şu an son kısımdayız, ve 6. bölüm'ü bitireceğiz. Yani bu kısım bittiği gün hesabınıza en yüksek ulaştığınız rankın uğurluğu gelecektir. İyi sosyaller.
Önceki bölümde en yüksek elmasa ulaşmıştım ama vermedi nedense.

Bölüm bitiminden önce ve sonra uzun bir süre oyuna giremedim. Acaba ondan mı oldu? Belki bölüm bittikten bir kaç gün sonra girmem zorunludur.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı