Valorant'ta RAW accel denen şey nedir?

Nasıl çalışıyor mantığı ne? Merak ediyorum.
Kanka basitçe şöyle anlatayım dpı ve sens'inden bağımsız fareyi hareket ettirme hızına bağlı olarak anlık olarak sens'i artırıp düşürüyor gibi düşünebilirsin.

Artı olarak düşük sens oynuyorsan arkana dönmeni kolaylaştırır ancak şöyle de bir eksisi var refleks olarak kısa mesafe de olsa hızlı hareket yaparsan imleç çok alakasız yerlere fırlayacaktır alışmak zaman alır alıştıktan sonra da programsız oynayamazsın muhtemelen.

Kanka basitçe şöyle anlatayım DPI ve Sens'inden bağımsız fareyi hareket ettirme hızına bağlı olarak anlık olarak Sens'i artırıp düşürüyor gibi düşünebilirsin.

Artı olarak düşük sens oynuyorsan arkana dönmeni kolaylaştırır ancak şöyle de bir eksisi var refleks olarak kısa mesafe de olsa hızlı hareket yaparsan imleç çok alakasız yerlere fırlayacaktır alışmak zaman alır alıştıktan sonra da programsız oynayamazsın muhtemelen.

Ban sebebi değil mi?

Ban sebebi değil mi?
Ban sebebi olduğunu savunanlar var ban sebebi değil yıllardır kullanıyorum diyenler var emin olmamakla beraber ban sebebi olduğunu düşünmüyorum nihayetinde arkana hızlı dönmek dışında bir artısı yok programın rakibine üstünlük sağlamana yarayacak bir şey değil yani.
Ama risk var mı dersen harici program kullanmanın her zaman riski var ki öyle aman aman bir faydası da olmadığı için kullanmanı önermem ki alışma sürecinde muhtemelen oyundan nefret edersin o yüzden kullanmamak en iyisi diye düşünüyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı