aliyilmazx Decapat Katılım 11 Mart 2023 Mesajlar 514 Çözümler 1 10 Mayıs 2023 #1 Oyunun daha canlı görünmesi için ekran kartı panelinden renklendirme yapıyorlar peki bu killi arttırır mı?
Oyunun daha canlı görünmesi için ekran kartı panelinden renklendirme yapıyorlar peki bu killi arttırır mı?
Hiken Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ağustos 2020 Mesajlar 2.183 Çözümler 18 10 Mayıs 2023 #2 Doğrudan bağlantı kuramayız, oyunda düşmanı daha iyi görmenize yardımcı olabilir diyebiliriz.
Neixtro Hectopat Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 989 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2023 #3 Renklerin canlılığını arttırınca neden kill sayın artsın sadece görüntü daha canlı, hoş gözükür.
Shfly Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2020 Mesajlar 2.420 Çözümler 33 10 Mayıs 2023 #4 Eğer senin görüşünü olumlu yönde etkiliyorsa arttırır. Ama genellikle hoş görüntü olsun diye yapıyorlar pek bir olayı olmaz onların.
Eğer senin görüşünü olumlu yönde etkiliyorsa arttırır. Ama genellikle hoş görüntü olsun diye yapıyorlar pek bir olayı olmaz onların.
SapkaliPikacu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ekim 2019 Mesajlar 1.492 Çözümler 5 10 Mayıs 2023 #5 Tercih meselesi, ben mesela monitördeki netlik ayarını 50'den 70,80'e dahi çekince çok net olmuştu kafam karışmıştı önümdeki adamı dahi vuramıyordum. Yani deneme yanılma yolunu kullanmanız gerekli. İstediğiniz değerleri yapın ve gözlemleyin.
Tercih meselesi, ben mesela monitördeki netlik ayarını 50'den 70,80'e dahi çekince çok net olmuştu kafam karışmıştı önümdeki adamı dahi vuramıyordum. Yani deneme yanılma yolunu kullanmanız gerekli. İstediğiniz değerleri yapın ve gözlemleyin.
328914 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Ekipman Ustası Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 10.297 Makaleler 12 Çözümler 59 10 Mayıs 2023 #6 aliyilmazx dedi: Oyunun daha canlı görünmesi için ekran kartı panelinden renklendirme yapıyorlar peki bu killi arttırır mı? Genişletmek için tıkla... Kill sayınız artmaz ancak rakipleri çok daha rahat şekilde görebilirsiniz.
aliyilmazx dedi: Oyunun daha canlı görünmesi için ekran kartı panelinden renklendirme yapıyorlar peki bu killi arttırır mı? Genişletmek için tıkla... Kill sayınız artmaz ancak rakipleri çok daha rahat şekilde görebilirsiniz.
5 576864 Kilopat Katılım 6 Ağustos 2020 Mesajlar 9.144 Makaleler 3 Çözümler 78 10 Mayıs 2023 #7 Öyle oynayan adamlara saygı duyuyorum ama ben aynısını denemeye kalktığımda daha kötü oluyor. Başlangıçta nasıl oynadıysanız öyle devam edin.
Öyle oynayan adamlara saygı duyuyorum ama ben aynısını denemeye kalktığımda daha kötü oluyor. Başlangıçta nasıl oynadıysanız öyle devam edin.