Valorant'ta RGX karambit için 1000 TL verilir mi?

BirKimse

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle herkese iyi günler.
Başlıkta da gördüğünüz üzere bugün Valorant'ta mağazama RGX karambit geldi.
Maddi durumum almak için gayet yerinde fakat bir yandan da parama kıyamıyorum çünkü 1000 lira oyun içi bir satın alma da az bir miktar değil. Kalbim almak isterken aklım hem alma diyor hem de parama kıyamıyorum.
Sizce 1000 lira için bu bıçağa değer mi?

Bence bu tarz şeylere böyle paralar vermek saçma yine de kendiniz bilirsiniz.

Al düşünme bile. İleride VP ler zamlaninca 1.5 kya aldığındada aynı şeyi düşünme şimdi al

Bana da öyle gelmişti de yine sormak istedim.

Her zaman oynuyorsan acısını yüzlerce saat oynayarak çıkarırsın zaten. Ama şu an bir karambite bir anda 1000 TL vermem ben şahsen. 300 500 olur alırsın da 1000 çok gibi. Karambit istiyorsan da vct al daha iyi bence. En azından bir daha gelmeyecek hem değerli olur hem parana daha çok değer.

Hocam karşılaştırmak gibi olmasın ama tekrar satamayacağın bir şeye 1000TL vermek saçma. CS'den alsan tekrar satabileceğin için bir sıkıntı olmaz. Tabii çok oynuyorsan alabilirsin senin kararın.

Hocam karşılaştırmak gibi olmasın ama tekrar satamayacağın bir şeye 1000TL vermek saçma. CS'den alsan tekrar satabileceğin için bir sıkıntı olmaz. Tabii çok oynuyorsan alabilirsin senin kararın.
Kararsız kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…