xcplfurkan Centipat Katılım 27 Ocak 2024 Mesajlar 91 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2024 #1 Başlıkta da belirttiğim gibi RGX katana alınır mı? Şu an veya başka hangi bıçaklar alınabilir mi?
YLN Decapat Katılım 27 Ocak 2024 Mesajlar 1.067 Çözümler 13 Yer Oslo, Norway Daha fazla Cinsiyet Diğer 28 Haziran 2024 #2 xcplfurkan dedi: Başlıkta da belirttiğim gibi RGX katana alınır mı? Şu an veya başka hangi bıçaklar alınabilir mi? Genişletmek için tıkla... Hocam RGX kelebek alınabilir katana önermem ama size kalmış.
xcplfurkan dedi: Başlıkta da belirttiğim gibi RGX katana alınır mı? Şu an veya başka hangi bıçaklar alınabilir mi? Genişletmek için tıkla... Hocam RGX kelebek alınabilir katana önermem ama size kalmış.
5 560052 Hectopat Katılım 3 Temmuz 2022 Mesajlar 4.942 Makaleler 2 Çözümler 6 Yer İstanbul 28 Haziran 2024 #3 Zevkine göre değişir ama kelebek beni çok çabuk sıktı. 1 senedir uzaylı avcısı kullanıyorum hiç sıkmadı. Katana da bir yerden sonra sıkıyor.
Zevkine göre değişir ama kelebek beni çok çabuk sıktı. 1 senedir uzaylı avcısı kullanıyorum hiç sıkmadı. Katana da bir yerden sonra sıkıyor.
Dwako Hectopat Katılım 30 Kasım 2021 Mesajlar 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2024 #4 Bende var, en fazla 1 ay takılı kalmıştır şuanda da arada bir takıyorum. Paran varsa al ama tek seferlik bıçak alacaksan önermiyorum. Çabuk sıkıyor.
Bende var, en fazla 1 ay takılı kalmıştır şuanda da arada bir takıyorum. Paran varsa al ama tek seferlik bıçak alacaksan önermiyorum. Çabuk sıkıyor.
misty rosetta Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Haziran 2019 Mesajlar 4.579 Çözümler 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2024 #5 Alınır.
Okan Er Hectopat Katılım 16 Mayıs 2022 Mesajlar 1.055 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2024 #6 Dwako dedi: Bende var, en fazla 1 ay takılı kalmıştır şuanda da arada bir takıyorum. Paran varsa al ama tek seferlik bıçak alacaksan önermiyorum. Çabuk sıkıyor. Genişletmek için tıkla... Kişiden kişiye değişir o sen sıkıldın diye o adam sıkılmaz belki
Dwako dedi: Bende var, en fazla 1 ay takılı kalmıştır şuanda da arada bir takıyorum. Paran varsa al ama tek seferlik bıçak alacaksan önermiyorum. Çabuk sıkıyor. Genişletmek için tıkla... Kişiden kişiye değişir o sen sıkıldın diye o adam sıkılmaz belki
Yeyil Kilopat Katılım 12 Mayıs 2021 Mesajlar 6.914 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2024 #7 Güzel katana. Hele renk değişmesi falan hoşuna gidiyorsa RGX vandal gibi öneririm.