Valorant'ta sabit 60 FPS kalıyor

supreme.mre

Centipat
Daha fazla  
Normnalde oyunda 90-100FPS arası alıyordum ama bugün Valorant'a bir gireyim dedim FPS 60a sabitlenmiş belki FPS sabitlemeyi açmışımdır dedim açmamışım sadece 60'ta kalıyor bu arada ekran kartım yok Intel HD Graphics 4600 kullanıyorum V-Sync filan her şey kapalı Low ayarda bilgisayara format atsam düzelir mi acaba?

Normnalde oyunda 90-100FPS arası alıyordum ama bugün Valorant'a bir gireyim dedim FPS 60a sabitlenmiş belki FPS sabitlemeyi açmışımdır dedim açmamışım sadece 60'ta kalıyor bu arada ekran kartım yok Intel HD Graphics 4600 kullanıyorum V-Sync filan her şey kapalı Low ayarda bilgisayara format atsam düzelir mi acaba?
Vsync açıık olabilir mi?

İntel HD graphics sürücüsünü kurcala orada bir yerde FPS kısıtlaması yapmıştır.

Grafik kartınızın driver'ında bir ayar açık kalmış ise ondan olabilir belki ya da sistem yorulmamak için sabitliyor olabilir ki bence 60'ta kalması daha iyi çünkü böyle bir grafik kartı ile sınırları zorlamak hem mantıklı değil hem de sağlığı için pek iyi olmayacaktır.

Grafik kartınızın driver'ında bir ayar açık kalmış ise ondan olabilir belki ya da sistem yorulmamak için sabitliyor olabilir ki bence 60'ta kalması daha iyi çünkü böyle bir grafik kartı ile sınırları zorlamak hem mantıklı değil hem de sağlığı için pek iyi olmayacaktır.
keşke sadece 60ta kalsa bazen kendini 30a sabitliyor bazen değil hatta çoğu zaman

Eğer 60 Hz ise pek uğraşmanı önermem ve laptop falan ise Windows bunu kendisi ayarlıyor.
laptop değil lütfen bir şey önerin ya 90-100 fps yetiyordu bana

Bilgi sıfırlasam olur mu sabahtan beri uğraşıyorum hep aynı şey.

İntel HD graphics sürücüsünü kurcala orada bir yerde FPS kısıtlaması yapmıştır.
bilgi sıfırlayıp geldim inş çözülmüştür

Son düzenleme:
keşke sadece 60ta kalsa bazen kendini 30a sabitliyor bazen değil hatta çoğu zaman

laptop değil lütfen bir şey önerin ya 90-100 fps yetiyordu bana

Bilgi sıfırlasam olur mu sabahtan beri uğraşıyorum hep aynı şey.

bilgi sıfırlayıp geldim inş çözülmüştür
Büyük ihtimal monitör 60 hz o yüzden bu sorun meydana geliyor hz seviyesinin bazı oyunları üstüne çıkmıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı