Valorant'ta savaş bileti etkinleştirince geçilen tüm kaplamalar gelir mi?

Dextaron

Decapat
İnternette şu videoda,

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bir kullanıcı şu yorumu atmış; kral bir şey diyeceğim. Diyelim ki biz XP'leri doldrduk ama etkin değildi, o ara etkinleştirince alıyor muyuz onları tekrar?
Video sahibi de hayır maalesef yazmış. İlk defa alacağım da anlamadım. Bunlar pek anlamıyor gibi geldi bana. Saçma.

İlerlemeni sıfırlayıp seni tekrar başlatacak hali yok herhalde. Bileti aldıktan sonra kaldığın yerden devam ediyorsun ve ulaştığın kademelerdeki ödülleri alıyorsun direkt.

Dostum gelir dert etme.

Ne dediğinizi tam anlamadım ama savaş biletini aldıktan sonra aşamaları sıra sıra geçiyorsunuz aşamayı tamamladığınızda silah veya sprey her ne varsa o envanterinize otomatik düşüyor. Sonradan alırsanız geldiğiniz aşamaya kadar olan her şey direkt olarak envanterinize geçer.

evet ilerlemende kaç tane skin açmışsan hepsi geliyor

İşte anlamışsınız tam bunu sordum herkese teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:

Diyelim karambitin XP'sini bitirdin ve savaş biletini aldın savaş biletindeki her şey otomatik olarak sana geliyor örnek olarak şu videonun 1.30uncu saniyesini izleyebilirsin
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…