Pragon Femtopat Katılım 14 Kasım 2024 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2024 #21 Bana da geldi o alakasız sanırım.
D deadpollss31 Hectopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2024 #22 Pragon dedi: Bana da geldi o alakasız sanırım. Genişletmek için tıkla... attığım ticketlar çözüldü olarak bırakılmış ama bir cevap yok
Pragon dedi: Bana da geldi o alakasız sanırım. Genişletmek için tıkla... attığım ticketlar çözüldü olarak bırakılmış ama bir cevap yok
cti real Hectopat Katılım 11 Ağustos 2023 Mesajlar 2.662 Makaleler 1 Çözümler 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Kasım 2024 #23 Hocam geçmiş olsun anakart banı yemişsin benimde aynı zaten anakartımı değiştirecektim şuan kargoda.
D deadpollss31 Hectopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2024 #24 lytheriax dedi: Hocam geçmiş olsun anakart banı yemişsin benimde aynı zaten anakartımı değiştirecektim şuan kargoda. Genişletmek için tıkla... hocam haksız yere anakart banı yemiş olmam biraz üzücü. Spooferlar hakkında bilginiz var mı acaba buna çözüm olarak lytheriax dedi: Hocam geçmiş olsun anakart banı yemişsin benimde aynı zaten anakartımı değiştirecektim şuan kargoda. Genişletmek için tıkla... peki bu ban süresiz ban mı yoksa geçici
lytheriax dedi: Hocam geçmiş olsun anakart banı yemişsin benimde aynı zaten anakartımı değiştirecektim şuan kargoda. Genişletmek için tıkla... hocam haksız yere anakart banı yemiş olmam biraz üzücü. Spooferlar hakkında bilginiz var mı acaba buna çözüm olarak lytheriax dedi: Hocam geçmiş olsun anakart banı yemişsin benimde aynı zaten anakartımı değiştirecektim şuan kargoda. Genişletmek için tıkla... peki bu ban süresiz ban mı yoksa geçici
cti real Hectopat Katılım 11 Ağustos 2023 Mesajlar 2.662 Makaleler 1 Çözümler 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Kasım 2024 #25 deadpollss31 dedi: hocam haksız yere anakart banı yemiş olmam biraz üzücü. Spooferlar hakkında bilginiz var mı acaba buna çözüm olarak peki bu ban süresiz ban mı yoksa geçici Genişletmek için tıkla... Hocam spooferla giremezseniz banınız uzar bilginize. Ban geçici 4 ay oluyor.
deadpollss31 dedi: hocam haksız yere anakart banı yemiş olmam biraz üzücü. Spooferlar hakkında bilginiz var mı acaba buna çözüm olarak peki bu ban süresiz ban mı yoksa geçici Genişletmek için tıkla... Hocam spooferla giremezseniz banınız uzar bilginize. Ban geçici 4 ay oluyor.
D deadpollss31 Hectopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2024 #26 lytheriax dedi: Hocam spooferla giremezseniz banınız uzar bilginize. Ban geçici 4 ay oluyor. Genişletmek için tıkla... o da ayrı bir sıkıntı tekrar mail bekleyip banımın ne kadar olduğunu öğreneceğim sağolun hocam.
lytheriax dedi: Hocam spooferla giremezseniz banınız uzar bilginize. Ban geçici 4 ay oluyor. Genişletmek için tıkla... o da ayrı bir sıkıntı tekrar mail bekleyip banımın ne kadar olduğunu öğreneceğim sağolun hocam.
cti real Hectopat Katılım 11 Ağustos 2023 Mesajlar 2.662 Makaleler 1 Çözümler 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Kasım 2024 #27 deadpollss31 dedi: o da ayrı bir sıkıntı tekrar mail bekleyip banımın ne kadar olduğunu öğreneceğim sağolun hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam bende 3 defa attım ama ona cevap vermedi sorumsuz riot.
deadpollss31 dedi: o da ayrı bir sıkıntı tekrar mail bekleyip banımın ne kadar olduğunu öğreneceğim sağolun hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam bende 3 defa attım ama ona cevap vermedi sorumsuz riot.
D deadpollss31 Hectopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2024 #28 lytheriax dedi: Hocam bende 3 defa attım ama ona cevap vermedi sorumsuz riot. Genişletmek için tıkla... sağlık olsun hocam cs devam
lytheriax dedi: Hocam bende 3 defa attım ama ona cevap vermedi sorumsuz riot. Genişletmek için tıkla... sağlık olsun hocam cs devam