kubicayir Decapat Katılım 13 Haziran 2023 Mesajlar 711 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2023 #1 Windows 10'dan 11'e geçtim. Fakat bu hatayla karşılaşıyorum. Biraz araştırdım be BIOS'tan birkaç şeyi açtım bu sefer oyuna giriyor fakat bir süre sonra bu hatayı alıyorum.
Windows 10'dan 11'e geçtim. Fakat bu hatayla karşılaşıyorum. Biraz araştırdım be BIOS'tan birkaç şeyi açtım bu sefer oyuna giriyor fakat bir süre sonra bu hatayı alıyorum.
KS KS kubicayir Decapat Katılım 13 Haziran 2023 Mesajlar 711 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2023 #11 HACKERY dedi: Na. Nasıl yaptınız acaba. Genişletmek için tıkla... Vallahi hatırlamıyorum hocam ama bulursam atarım. Ama çok saçma bir şekildeydi. Artı 0 Eksi
HACKERY dedi: Na. Nasıl yaptınız acaba. Genişletmek için tıkla... Vallahi hatırlamıyorum hocam ama bulursam atarım. Ama çok saçma bir şekildeydi.
HACKERY Megapat Katılım 5 Kasım 2015 Mesajlar 125 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2023 #12 kubicayir dedi: Vallahi hatırlamıyorum hocam ama bulursam atarım. Ama çok saçma bir şekildeydi. Genişletmek için tıkla... tamamdır teşekkürler Artı 0 Eksi
kubicayir dedi: Vallahi hatırlamıyorum hocam ama bulursam atarım. Ama çok saçma bir şekildeydi. Genişletmek için tıkla... tamamdır teşekkürler