E efepinar Femtopat Katılım 7 Eylül 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2024 #1 Valorant'ta Secure Boot verification failure hatası veriyor ama benim Secure Boot'um açık. Nasıl yaparım? Yardımcı olur musunuz?
Valorant'ta Secure Boot verification failure hatası veriyor ama benim Secure Boot'um açık. Nasıl yaparım? Yardımcı olur musunuz?
Ulaş Alkan Femtopat Katılım 30 Ağustos 2024 Mesajlar 35 Daha fazla Sistem Özellikleri İntel İ3 13100F 16 GB 3600MHZ ZOTAC RTX 4060 MSİ B660-A PRO 850W 80+ BRONZE Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2024 #2 Hacının videosundan izleyebilirsiniz Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Hacının videosundan izleyebilirsiniz Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Özkan Keleş Hectopat Katılım 20 Haziran 2019 Mesajlar 4 26 Eylül 2024 #3 Aynı hatayı Windows 10'da ben de yaşadım oyunu yükleyip sildim yine olmadı. Çözümü BIOS güncellemek. Anakartınızın modelini Google'a yazıp resmî siteden güncel BIOS'u indirip flash ile kurman gerekiyor. %99 çözülecektir
Aynı hatayı Windows 10'da ben de yaşadım oyunu yükleyip sildim yine olmadı. Çözümü BIOS güncellemek. Anakartınızın modelini Google'a yazıp resmî siteden güncel BIOS'u indirip flash ile kurman gerekiyor. %99 çözülecektir
Relmon Kilopat Katılım 12 Eylül 2017 Mesajlar 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2024 #4 BIOS ayarlarından gerekli düzenlemeleri videolardan bulabilirsin secure boot gibi. Benim çözümüm sanırım ekran kartımı güncellemek oldu.
BIOS ayarlarından gerekli düzenlemeleri videolardan bulabilirsin secure boot gibi. Benim çözümüm sanırım ekran kartımı güncellemek oldu.