Windows 10'da TPM istemeden oynayabiliyor diye biliyorum. O yuzden TPM acmasi gerekli olabilir. Ama gene senin hesapta olmamasinin seebebini cozemedim.
Arkadaşlar hesap benim bilgisayarımda çalışıyor fakat internet cafede bu hatayı veriyor sebebi ne olabilir? Farklı hesapla oynanabiliyor ama kendi hesabımla giremiyorum.
Windows 11 kullanıyorsan eğer bu hata genelde Windows 11'de veriyor BIOS'tan TPM kapatmalısın.
attığım linkteki çözüme bak istersen bi dostumAksine Windows 11'de sorun yaşamıyorum Windows 10 bilgisayarlarda veriyor bu hatayı.
Attığım linkteki çözüme bak istersen bir dostum.
senin sorunun bios güncelleme değilki biosta secure boost tpm ayarı açıksa kapalı kapalıysa açık yap deneİnternet cafede BIOS'u neden güncelleyeyim hocam diğer insanlar sorunsuz oynuyor sadece benim bu hesabımda sorun veriyor.
Senin sorunun BIOS güncelleme değilki BIOS'ta secure Boost TPM ayarı açıksa kapalı kapalıysa açık yap dene.
Hocam aynı şey zaten, BIOS menüsüne girerken şifre istiyor internet cafede onu da vermezler ben değişirsem bu sefer diğer oyuncular giremezler sorun TPM veya Secure Boot'ta değil hesapla ilgili.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.