arvents Decapat Katılım 1 Ekim 2023 Mesajlar 130 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2024 #1 Bir suru sens denedim su ana kadar, 800 DPI oynuyorum fakat nedense elime tam oturan bir sensivity bulamadim. Yardimci olabilecek bu konuda deneyimli insanlar varsa yazsınlar. Cidden kafayi yiyecegim yoksa.
Bir suru sens denedim su ana kadar, 800 DPI oynuyorum fakat nedense elime tam oturan bir sensivity bulamadim. Yardimci olabilecek bu konuda deneyimli insanlar varsa yazsınlar. Cidden kafayi yiyecegim yoksa.
zenr Hectopat Katılım 17 Haziran 2021 Mesajlar 483 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri msi cyborg 15 a13vf Cinsiyet Erkek Meslek FrontEnd Developer 8 Haziran 2024 #2 Kullandığınız fare çoğu kişi kullanıyorsa G300s vs. bazı forumlarda insanlar hangi oyunda ne kullandıklarını yazıyorlar. Poligon'da alıştırma başlat olan yerde + ve - var o yere ateş ederek size uygun olanı da bulabilirsiniz.
Kullandığınız fare çoğu kişi kullanıyorsa G300s vs. bazı forumlarda insanlar hangi oyunda ne kullandıklarını yazıyorlar. Poligon'da alıştırma başlat olan yerde + ve - var o yere ateş ederek size uygun olanı da bulabilirsiniz.