Vavien. Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 20 Aralık 2014 Mesajlar 19.471 Makaleler 6 Çözümler 515 Yer İstanbul 13 Temmuz 2021 #11 kralin dedi: İlk maçları çok güzel oynayabiliyorum ama 4. veya 5. maçta vuramamaya başlıyorum. Genişletmek için tıkla... 467597 dedi: O yorulduğunuzdan kaynaklanıyordur ekstra bir durum yoksa, özellikle maçlarınız çok yoğun geçiyorsa. Bu tarz durumlarda biraz dinlenip devam etmenizi öneririm. Genişletmek için tıkla... Bu olabilir. Ama bence konu sahibi kendini o kadar şartlamış ki beyni ayar değiştirmeyince kötü oynayacağına kendini şartlamış durumda.
kralin dedi: İlk maçları çok güzel oynayabiliyorum ama 4. veya 5. maçta vuramamaya başlıyorum. Genişletmek için tıkla... 467597 dedi: O yorulduğunuzdan kaynaklanıyordur ekstra bir durum yoksa, özellikle maçlarınız çok yoğun geçiyorsa. Bu tarz durumlarda biraz dinlenip devam etmenizi öneririm. Genişletmek için tıkla... Bu olabilir. Ama bence konu sahibi kendini o kadar şartlamış ki beyni ayar değiştirmeyince kötü oynayacağına kendini şartlamış durumda.
4 467597 Hectopat Katılım 8 Haziran 2021 Mesajlar 1.403 Çözümler 2 13 Temmuz 2021 #12 Vavien. dedi: Bu olabilir. Ama bence konu sahibi kendini o kadar şartlamış ki beyni ayar değiştirmeyince kötü oynayacağına kendini şartlamış durumda. Genişletmek için tıkla... Evet oyunlarda psikoloji çok önemlidir, maça vuracağım, yapacağım, kazanacağım psikolojisi ile girmelisiniz. İnanın çok şey değişecek bu şekilde. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Temmuz 2021
Vavien. dedi: Bu olabilir. Ama bence konu sahibi kendini o kadar şartlamış ki beyni ayar değiştirmeyince kötü oynayacağına kendini şartlamış durumda. Genişletmek için tıkla... Evet oyunlarda psikoloji çok önemlidir, maça vuracağım, yapacağım, kazanacağım psikolojisi ile girmelisiniz. İnanın çok şey değişecek bu şekilde.
kralin Hectopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 378 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2021 #13 Vavien. dedi: Bu olabilir. Ama bence konu sahibi kendini o kadar şartlamış ki beyni ayar değiştirmeyince kötü oynayacağına kendini şartlamış durumda. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle bu durumdayım.
Vavien. dedi: Bu olabilir. Ama bence konu sahibi kendini o kadar şartlamış ki beyni ayar değiştirmeyince kötü oynayacağına kendini şartlamış durumda. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle bu durumdayım.
2 244012 Hectopat Katılım 13 Ocak 2019 Mesajlar 3.677 Makaleler 7 Çözümler 9 13 Temmuz 2021 #14 Değişmeden oynayarak.