Valorant oynarken sürekli oluyor ağ gidiş geliş Ms'i 50 oluyor genellikle.
Şöyle örnek veriyim: Mesela revolver ile kafasına vurduktan 0.5 saniye sonra ölüyor gecikmeli yani bunu internete vs. yazdım fakat hiçbir şey göremedim sildm yükledim fakat gene düzelmedi.
2. örnek: Bıçağı sapladıktan Sonra'da aynı gecikmeli ölüyor.
Umarım anlatabilmişimdir, ne yaptıysam çözemedim. Yardım edebilir misiniz?
Sorun farklı oyunlarda da mevcut mu? Net bir şey söylemek istemiyorum ama ilk etapta internet bağlantınız problemli gibi görünüyor. Farklı oyunlarda deneme şansınız var mı? CS GO, LOL gibi. Kullandığınız internetin müşteri hizmetlerini arayın veya modeminizi test edin. İnternet konusunda bilgisi olan arkadaşlar uğrarlar birazdan.
Sorun farklı oyunlarda da mevcut mu? Net bir şey söylemek istemiyorum ama ilk etapta internet bağlantınız problemli gibi görünüyor. Farklı oyunlarda deneme şansınız var mı? CS:GO, LoL gibi. Kullandığınız internetin müşteri hizmetlerini arayın veya modeminizi test edin. İnternet konusunda bilgisi olan arkadaşlar uğrarlar birazdan.
Şimdi şöyle belirteyim. Netspeed zamanında Valorant ile olan bağlantı problemiyle 50-90 arası ping alıyorduk şu an bu epey düştü. Siz hangisini kullanıyorsunuz? Problemin kaynağı ISS gibi görünüyor belirttiğiniz duruma bakarsak.