Valorant'ta silahlar nasıl çoklu mermi atıyor?

render_realm

Femtopat
Daha fazla  
Öncelikle Valorant'ta daha 20 yeni seviye oldum. Ve oyunda nasıl yapıldığını çözemediğim bir şey var. Mesela oyunda öldüm ve birisinin kamerasını izliyorum diyelim. Bu kişi vandal ile savaşsın. Adam elinde vandal varken düşman karşısında normal sıkmak yerine anlık olarak bekleyip bir şekilde 3'lü veya çoklu atış yapıp kill i alıyorlar. Ayarlardan bir ayarı var mı diye baktım da yok sanırım. Bu adamlar nasıl çoklu mermi sıkabiliyor? Birisi açıklayabilir mi?

Kullandıkları farelerin macro atama desteği var. 3 kez tıklama macrosu atayarak tuşa bastıklarında macroyu kullanıyorlar.

Çoklu sıkmıyorlar, bir kaç mermi ateşleyip sağ sol yaparak yer değiştiriyorlar ki karşıdaki adamın onu vurması zorlaşsın.

Valorant'ta orta üst seviye oyuncular Vandalla sprey atmak yerine One tap tarzı ya da ikili üçlü sıkarak kill almaya çalışıyorlar bende öyle yapıyorum genel olarak.

Kanka adamda lag olmuştur ya da ms yüksekliği vardır birinizde.

Açıklar mısın?

Hocam açıklanacak bir şeyi yok Düz taramak yerine Tek tek sıkıyorlar ve sağa sola hareket ediyorlar yine aynı şekilde tek tek sıkıyorlar DM Ölüm kalım maçı girip deneyebilirsiniz Aimleri genel Olarak kafa hizasında tutuyorlar ve tek tek sıkıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…