Valorant'ta 1.5 hafta falan oldu. Yeni setin Vandal'ini aldim ama sarmiyor yani gaia istiyorum. O yüzden gelistirdim de ama internette ilk seferligine gelistirseniz de iade edebiliyorsunuz yazıyordu öyle bir şey var mı?
Genelde uzerine yukseltme yaptiginizda iade olmuyor. Ama genel olarak 1 defaya mahsus iade kabul ediyorlardi siye biliyorum. O toleransi arrik gostermiyor olabilirler. Yukseltme yapmadiysaniz sansinizi deneyin.
Valorant'ta 1.5 hafta falan oldu. Yeni setin Vandal'ini aldim ama sarmiyor yani gaia istiyorum. O yüzden gelistirdim de ama internette ilk seferligine gelistirseniz de iade edebiliyorsunuz yazıyordu öyle bir şey var mı?
sadece son 14 gün içinde alınmış ve kullanılmamış oyun içi içerikler ve harcanmamış VP iade edilebilir. aldıktan sonra oyuna girdiğin oyun içi içerikler kullanılmış sayılır: Yani o içerik kuşanılmışken herhangi bir oyun modunda (özel oyunlar ve alıştırma modu dahil) yükleme ekranına geçtiğinde.
şunları iade edemezsin:
kullanılmış silah kaplamaları.
geliştirilmiş silah kaplamaları.
silah kaplaması seviyeleri ve stilleri
silah kaplaması paketleri
kullanılmış aksesuarlar (silah uğurları, oyuncu kartları vb.)
Ajanlar
Seçkin savaş bileti.
Seçkin savaş bileti seviyeleri.
Radyanit puanları.
Kingdom Kredisi'yle yapılmış herhangi bir alım (ajan teçhizatı, aksesuar mağazası)
Gönderilmiş hediyeler (60 gün boyunca alınmayan hediyeler iade edilir)
Genelde uzerine yukseltme yaptiginizda iade olmuyor. Ama genel olarak 1 defaya mahsus iade kabul ediyorlardi siye biliyorum. O toleransi arrik gostermiyor olabilirler. Yukseltme yapmadiysaniz sansinizi deneyin.