Valorant'ta snaptap özelliği kullanılabiliyor mu?

Bilemiyorum hocam sonuçta tüm dosyaları tarayabilen bir yazılım Vanguard
Ve USB portunda takılı olan her şeyi tarayabilir anlamına geliyor.
Snaptap ı görürse banlanma riski yüksek
Gördü ve banladı diyelim klavye Firmware olarak gözüktüğü için HWID yer.
Klavye, anakart, SSD ve fare ban HWID yiyebilir duruma düşüyor.

Hocam iyice kafam karıştı. Kullanmak istiyorum. YouTube kullananlar var. Çok arada kaldım.

3. parti değil, ban yedirtmez, kendi klavyesinde var özellik.

Hocam iyice kafam karıştı. Kullanmak istiyorum. YouTube kullananlar var. Çok arada kaldım.

Hocam ben varsayım yaptım.
CS 2 de klavyende özellik olsa daha ban yiyorsun.
Valorant'ta etkisi yok gibi bir şey ama CS de a+D çok daha hızlı durmanı sağlıyor
Kullananlara sormak lazım.

CS 2 de özellik olsa daha ban yiyorsun.
Valorant'ta etkisi yok gibi bir şey ama CS de a+D çok daha hızlı durmanı sağlıyor

CS2 de de ban yemiyorsun sadece maçtan atıyor. Oda sadece Valve serverlarında. FACEIT'te serbest kullanmak.

CS 2 de klavyende özellik olsa daha ban yiyorsun.
Valorant'ta etkisi yok gibi bir şey ama CS de a+D çok daha hızlı durmanı sağlıyor.

Ben kullandım öyle adamlara üstün bir şey kurmuyorsun.

Benim klavyede var özelliği 10 maç falan denedim adamlara karşı hiçbir üstünlüğün olmuyor sonra da kapattım.
Evet muhtemelen olmaz çünkü valo cs gibi değil. Bıraktığın anda tuşunu durucaktır karakterin. Gerek kalmaz yani snaptape.

Ban yiyen 2-3 arkadaşım var hocam.
Valve zaten kendisi duyuru yaptı.
Snaptap tamamen yasaklanmıştır diye.
3. Parti olarak kullanıp yemişlerdir. Bende unutup oynuyordum CS2 sadece maçtan atıyor. Sonra tekrar giriyorum. Ban durumu yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…