SomeOne12 Hectopat Katılım 15 Şubat 2021 Mesajlar 1.305 Çözümler 1 29 Mart 2021 #1 Evet, her tur bana hiçbir şey yapmayıp takım 1.'si olsam da küfür ediyorlar. Bıktım. Chat kapamak gibi bir seçeneğim var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 29 Mart 2021
Evet, her tur bana hiçbir şey yapmayıp takım 1.'si olsam da küfür ediyorlar. Bıktım. Chat kapamak gibi bir seçeneğim var mı?
Z zarkatake Hectopat Katılım 25 Şubat 2021 Mesajlar 766 Çözümler 3 29 Mart 2021 #2 SomeOne12 dedi: Evet, her tur bana hiçbir şey yapmayıp takım 1.'si olsam da küfür ediyorlar. Bıktım. Chat kapamak gibi bir seçeneğim var mı? Genişletmek için tıkla... Evet, var. Ama her maça girdiğinizde tekrar yapmanız lazım, max 10 saniyenizi alır.
SomeOne12 dedi: Evet, her tur bana hiçbir şey yapmayıp takım 1.'si olsam da küfür ediyorlar. Bıktım. Chat kapamak gibi bir seçeneğim var mı? Genişletmek için tıkla... Evet, var. Ama her maça girdiğinizde tekrar yapmanız lazım, max 10 saniyenizi alır.
tekinoğlu Kilopat Katılım 22 Aralık 2018 Mesajlar 490 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2021 #4 Ayarlar>ses>sesli sohbet> oradaki işaretlerin hepsini kapalı yapın ya da oyun içi muteleyin.
sleepinnice Centipat Katılım 13 Kasım 2020 Mesajlar 2.307 Çözümler 9 Yer jett ile dash atıyor. 29 Mart 2021 #5 "ESC" basın, karşılaşma kısmına girin, Bütün oyuncuların sağ tarafında Sesli sohbet, Yazılı sohbet var işareti kaldırın.
"ESC" basın, karşılaşma kısmına girin, Bütün oyuncuların sağ tarafında Sesli sohbet, Yazılı sohbet var işareti kaldırın.
Z zarkatake Hectopat Katılım 25 Şubat 2021 Mesajlar 766 Çözümler 3 29 Mart 2021 #6 tekinoğlu dedi: Ayarlar>ses>sesli sohbet> oradaki işaretlerin hepsini kapalı yapın ya da oyun içi muteleyin. Genişletmek için tıkla... Oyun içi mute daha iyi bence iyi insanlar geldiğinde konuşabilir.
tekinoğlu dedi: Ayarlar>ses>sesli sohbet> oradaki işaretlerin hepsini kapalı yapın ya da oyun içi muteleyin. Genişletmek için tıkla... Oyun içi mute daha iyi bence iyi insanlar geldiğinde konuşabilir.
tekinoğlu Kilopat Katılım 22 Aralık 2018 Mesajlar 490 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2021 #7 zarkatake dedi: Oyun içi mute daha iyi bence iyi insanlar geldiğinde konuşabilir. Genişletmek için tıkla... TR serverinde ve düşük eloda iyi insan gelme olasılığı çok düşük maalesef
zarkatake dedi: Oyun içi mute daha iyi bence iyi insanlar geldiğinde konuşabilir. Genişletmek için tıkla... TR serverinde ve düşük eloda iyi insan gelme olasılığı çok düşük maalesef
SomeOne12 Hectopat Katılım 15 Şubat 2021 Mesajlar 1.305 Çözümler 1 29 Mart 2021 #8 Teşekkürler. tekinoğlu dedi: TR serverinde ve düşük eloda iyi insan gelme olasılığı çok düşük maalesef Genişletmek için tıkla... Frankfurt'ta oynamayı düşünüyorum.
Teşekkürler. tekinoğlu dedi: TR serverinde ve düşük eloda iyi insan gelme olasılığı çok düşük maalesef Genişletmek için tıkla... Frankfurt'ta oynamayı düşünüyorum.
Z zarkatake Hectopat Katılım 25 Şubat 2021 Mesajlar 766 Çözümler 3 29 Mart 2021 #9 tekinoğlu dedi: TR serverinde ve düşük eloda iyi insan gelme olasılığı çok düşük maalesef Genişletmek için tıkla... Maalesef öyle, ama bazenleri çok iyi insanlarda gelebiliyor. Maçı kaybetsem bile onlar sayesinde çok zevk aldığım olmuştur.
tekinoğlu dedi: TR serverinde ve düşük eloda iyi insan gelme olasılığı çok düşük maalesef Genişletmek için tıkla... Maalesef öyle, ama bazenleri çok iyi insanlarda gelebiliyor. Maçı kaybetsem bile onlar sayesinde çok zevk aldığım olmuştur.
sennayrton Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Aralık 2017 Mesajlar 1.398 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2021 #10 Ayarlar>Ses>Sesli Sohbet'te en altta takım sohbetini kapat diye bir seçenek var.