Valorant'ta sonraki Battle Pass beklenmeli mi?

Yusuf Kiraz 38

Hectopat
Daha fazla  
Ben Valorant'ta normalde bu Battle Pass'i alacaktım ama ben bu Battle Pass'in sadece bıçağını beğendiğim için alacaktım. Silahları pek hoşuma gitmedi. Sizce bir sonraki Battle Pass'i bekleyeyim mi? Sizce bir sonraki Battle Pass nasıl olur?

Ben Valorant'ta normalde bu Battle Pass'i alacaktım ama ben bu Battle Pass'in sadece bıçağını beğendiğim için alacaktım. Silahları pek hoşuma gitmedi. Sizce bir sonraki Battle Pass'i bekleyeyim mi? Sizce bir sonraki Battle Pass nasıl olur?
Hocam nerdeyse tüm passlerin silahları kötü zaten. En güzel bıçak da bu passte al gitsin bence.

Battlepaslar belirli örüntü de çıkıyor. Default-balta-kılıç olarak. Önceki battlepass defaulttu. Defaulttan kastım animasyonsuz oluyor. Bir sonraki battlepaste kılıç gelecek. Hesabını sen yap ona göre al onun haricinde bp skinleri zaten tekdüze oluyor bplerin tek numarası radyanit ve bıçak vermesi

Oyunda 4 tip yakın dövüş silahı var. Bıçak - Balta, Kılıç - Hançer , Karambit - Pençe , Kılıç

Bu sezon bölümü bitirecek o yüzden güzel bir bilet gelebilir.
Büyük ihtimalle belirttiklerimden sonuncusu gelecek. O olmazsa hançer olabilir. Çünkü 2 tane 2. tip 2 tane 1. tip 1 tane 3. tip geldi. 1.tip bir eksik ve 4.tip hiç gelmedi.

Önemli silahlar arasından Operator gelmeyecek diye düşünüyorum. Spectre her zaman geliyor yine gelebilir. Vandal - Phantom birlikte görme ihitmalimiz var ama Phantom kesin gelecek. Tabancalar Frenzy, Classic, Shorty geleceği kesin diğerlerini bilemem.

Ben balta çok hoşuma gitti ve hançerim var baltam yok diye aldım bu sezon biletini.
Size de öneriyorum, balta cidden değer. Süvari koleksiyonu da Cypher ile muazzam oluyor.

( ytd ) :)

Reedit : Unutmuşum, en mantıklısı yeni sezon ifşası çıkınca karar vermek .

Bence bekle ya. Bıçak hariç çöp zaten. Belki Gece Pazarı'ndan daha iyi birşey çıkartırsın.
Zaten yağmacı vandal aldım gece pazarından. Teşekkür ederim önerin için.
Hocam nerdeyse tüm passlerin silahları kötü zaten. En güzel bıçak da bu passte al git
Hocam nerdeyse tüm passlerin silahları kötü zaten. En güzel bıçak da bu passte al gitsin bence.
Önerin için teşekkür ederim.
Sonraki Battle Pass'in bıçağı şu anki Battle Pass'in bıçağı gibi olmayabilir. Bunu bilemeyiz. Almak istiyorsanız zaman kaybetmeden alın çünkü 13 gün kaldı bitmesine.
Tamam önerin için teşekkür ederim.
Bende alıcam bu bıçak kaçmaz bence. Böyle ucuza her şeyi güzel vermezler zaten.
Teşekkürler önerin için.
Süvari skinleri dışında kötü Battle Pass bence. Bir dahaki ne kadar iyi olur bilemem. :D
Tamam teşekkür ederim önerin için.
Battlepaslar belirli örüntü de çıkıyor. Default-balta-kılıç olarak. Önceki battlepass defaulttu. Defaulttan kastım animasyonsuz oluyor. Bir sonraki battlepaste kılıç gelecek. Hesabını sen yap ona göre al onun haricinde bp skinleri zaten tekdüze oluyor bplerin tek numarası radyanit ve bıçak vermesi
Kılıç derken mesela hangi bıçak?
Oyunda 4 tip yakın dövüş silahı var. Bıçak - Balta, Kılıç - Hançer , Karambit - Pençe , Kılıç

Bu sezon bölümü bitirecek o yüzden güzel bir bilet gelebilir.
Büyük ihtimalle belirttiklerimden sonuncusu gelecek. O olmazsa hançer olabilir. Çünkü 2 tane 2. tip 2 tane 1. tip 1 tane 3. tip geldi. 1.tip bir eksik ve 4.tip hiç gelmedi.

Önemli silahlar arasından Operator gelmeyecek diye düşünüyorum. Spectre her zaman geliyor yine gelebilir. Vandal - Phantom birlikte görme ihitmalimiz var ama Phantom kesin gelecek. Tabancalar Frenzy, Classic, Shorty geleceği kesin diğerlerini bilemem.

Ben balta çok hoşuma gitti ve hançerim var baltam yok diye aldım bu sezon biletini.
Size de öneriyorum, balta cidden değer. Süvari koleksiyonu da Cypher ile muazzam oluyor.

( ytd ) :)

Reedit : Unutmuşum, en mantıklısı yeni sezon ifşası çıkınca karar vermek .
Önerin için çok teşekkürler peki bir sonraki pass in ifşası bu bitmeden mi belli oluyor?
İnternette gelecek Battle Pass silahları var bakanilirsin. Ben 15 gün beklemek istemediğim için aldım bunu ama gelecek kaplamalar daha iyi.
Önerin için teşekkür ederim ben bir sonraki pass in skinlerini bulamadım link atarsan çok sevinirim.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı