Kaçış Yok Picopat Katılım 18 Temmuz 2021 Mesajlar 192 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2021 #1 Dostlarım spray nasıl atılır? Tarif edebilir misiniz? Yardımcı olur musunuz? Son düzenleyen: Moderatör: 30 Temmuz 2021
Chitoge Kirisaki Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 5.524 Çözümler 25 Yer Nazilli. Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Technopat'ta gezinmek. 30 Temmuz 2021 #2 Valorant'ta sprey yok sadece sekme var. Oynadıkça kas hafızan yavaşça alışır.
2 287885 Kilopat Katılım 19 Kasım 2019 Mesajlar 1.558 Çözümler 7 30 Temmuz 2021 #3 Valorant değil de direk bütün oyunlarda, sprey merminin sekmesini düşmana gelecek şekilde aim alıp ateş etmeye denir. Nereye nasıl sektiği öğrenirsen, mouse ile o sekmenin ters tarafına tutarak merminin kafasına gitmesini sağlamalısın.
Valorant değil de direk bütün oyunlarda, sprey merminin sekmesini düşmana gelecek şekilde aim alıp ateş etmeye denir. Nereye nasıl sektiği öğrenirsen, mouse ile o sekmenin ters tarafına tutarak merminin kafasına gitmesini sağlamalısın.
thelavuk Hectopat Katılım 5 Mart 2021 Mesajlar 2.318 Çözümler 11 30 Temmuz 2021 #4 Kaçış Yok dedi: Dostlarım spray nasıl atılır? Tarif edebilir misiniz? Yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... T tuşu.
Kaçış Yok dedi: Dostlarım spray nasıl atılır? Tarif edebilir misiniz? Yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... T tuşu.
Nounie Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 2.351 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2021 #5 Spray and Pray. Onun dışında koşarken adamın böbreklerine doğru nişan alın hs gidiyor genellikle.
Kaçış Yok Picopat Katılım 18 Temmuz 2021 Mesajlar 192 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2021 #6 Dostlarım şimdi sıkmaya başladığım zaman mermi sola gittiğini fark ettim hemen sağa doğru mouseyi döndürüp adama isabet etmesini mi sağlamalıyım ?
Dostlarım şimdi sıkmaya başladığım zaman mermi sola gittiğini fark ettim hemen sağa doğru mouseyi döndürüp adama isabet etmesini mi sağlamalıyım ?
Nounie Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 2.351 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2021 #7 Kaçış Yok dedi: Dostlarım şimdi sıkmaya başladığım zaman mermi sola gittiğini fark ettim hemen sağa doğru mouseyi döndürüp adama isabet etmesini mi sağlamalıyım ? Genişletmek için tıkla... Yapamazsın. Sağa sola gitmeye başladığı an vuramazsın adamı. Tek tek sık veya ilk 5-6 mermiyle öldür.
Kaçış Yok dedi: Dostlarım şimdi sıkmaya başladığım zaman mermi sola gittiğini fark ettim hemen sağa doğru mouseyi döndürüp adama isabet etmesini mi sağlamalıyım ? Genişletmek için tıkla... Yapamazsın. Sağa sola gitmeye başladığı an vuramazsın adamı. Tek tek sık veya ilk 5-6 mermiyle öldür.