Selam, ben Valorant'tayken sürekli FPS düşmesi yaşıyorum. Harita ekranındayken aşırı uzun sürüyor açılması, bir de karakter seçtikten sonra karşılaşma süresi bitip başlayacakken uzun sürüyor, açılmıyor. O yüzden kapatıyorum. Bunun çözümü nedir? Yardım ederseniz çok mutlu olurum.
Selam, ben Valorant'tayken sürekli FPS düşmesi yaşıyorum. Harita ekranındayken aşırı uzun sürüyor açılması, bir de karakter seçtikten sonra karşılaşma süresi bitip başlayacakken uzun sürüyor, açılmıyor. O yüzden kapatıyorum. Bunun çözümü nedir? Yardım ederseniz çok mutlu olurum.
Sistemim laptop Lenovo IdeaPad 320 bir kere hard diske kurmustum aynı durum vardı SSD var sistemde ona da kurabilirim denemistim bir kere azıcık bır fark olmustu.
Görev yoneticisine girip Performans kısmındaki CPU, Ram, SSD, HDD (wifi veya ethernet hariç) gibi tüm sekmelerde yazanları atarsanız o sisteminiz olur. (Pardon laptop modeli attiginizi görmedim ama yinede yazsanız daha iyi olur.)
Sistemim laptop Lenovo IdeaPad 320 bir kere hard diske kurmustum aynı durum vardı SSD var sistemde ona da kurabilirim denemistim bir kere azıcık bır fark olmustu.
Görev yoneticisine girip performans kısmındaki CPU, RAM, SSD, HDD (Wi-Fi veya Ethernet hariç) gibi tüm sekmelerde yazanları atarsanız o sisteminiz olur.
Lenovo ideapad 320 core i5 notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. Lenovo ideapad 320 notebook kampanyalar ve uygun fiyat seçenekleri ile sadece Vatan Bilgisayar'da. Satın Al.
www.vatanbilgisayar.com
Eğer buysa İlk olarak 4gb Ram şuan çok az bunu yükseltmeniz gerekiyor. Yeri varsa 8 GB Ram alıp takabilirsiniz 12 olur.