11ARDA11 Decapat Katılım 11 Şubat 2023 Mesajlar 458 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2024 #11 Dorzi dedi: Cihaz bu mu? Lenovo ideapad 320 core i5 notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. Lenovo ideapad 320 notebook kampanyalar ve uygun fiyat seçenekleri ile sadece Vatan Bilgisayar'da. Satın Al. Lenovo ideapad 320 core i5 notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. Lenovo ideapad 320 notebook kampanyalar ve uygun fiyat seçenekleri ile sadece Vatan Bilgisayar'da. Satın Al. www.vatanbilgisayar.com Genişletmek için tıkla... Evet hocam. 11ARDA11 dedi: Evet hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam 16 GB kadar RAM yeri var ancak elimde RAM yok.
Dorzi dedi: Cihaz bu mu? Lenovo ideapad 320 core i5 notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. Lenovo ideapad 320 notebook kampanyalar ve uygun fiyat seçenekleri ile sadece Vatan Bilgisayar'da. Satın Al. Lenovo ideapad 320 core i5 notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. Lenovo ideapad 320 notebook kampanyalar ve uygun fiyat seçenekleri ile sadece Vatan Bilgisayar'da. Satın Al. www.vatanbilgisayar.com Genişletmek için tıkla... Evet hocam. 11ARDA11 dedi: Evet hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam 16 GB kadar RAM yeri var ancak elimde RAM yok.
Dorzi Kilopat Katılım 18 Temmuz 2021 Mesajlar 4.746 Çözümler 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2024 #12 11ARDA11 dedi: Evet hocam. Hocam 16 GB kadar RAM yeri var ancak elimde RAM yok. Genişletmek için tıkla... 4GB Ram varsa kesinlikle Ram'den kaynaklıdır. En az 8 yapmanız gerekiyor ama hazır almışken 16 yapmakta fayda var.
11ARDA11 dedi: Evet hocam. Hocam 16 GB kadar RAM yeri var ancak elimde RAM yok. Genişletmek için tıkla... 4GB Ram varsa kesinlikle Ram'den kaynaklıdır. En az 8 yapmanız gerekiyor ama hazır almışken 16 yapmakta fayda var.
11ARDA11 Decapat Katılım 11 Şubat 2023 Mesajlar 458 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2024 #13 Dorzi dedi: 4 GB RAM varsa kesinlikle RAM'den kaynaklıdır. En az 8 yapmanız gerekiyor ama hazır almışken 16 yapmakta fayda var. Genişletmek için tıkla... Hocam neyse boş verin bir de RAM türü DDR4 müş onu öğrendim.
Dorzi dedi: 4 GB RAM varsa kesinlikle RAM'den kaynaklıdır. En az 8 yapmanız gerekiyor ama hazır almışken 16 yapmakta fayda var. Genişletmek için tıkla... Hocam neyse boş verin bir de RAM türü DDR4 müş onu öğrendim.
Dorzi Kilopat Katılım 18 Temmuz 2021 Mesajlar 4.746 Çözümler 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2024 #14 11ARDA11 dedi: Hocam neyse boş verin bir de RAM türü DDR4 müş onu öğrendim. Genişletmek için tıkla... O pek önemli değil. RAM fazla olması önemli.
11ARDA11 dedi: Hocam neyse boş verin bir de RAM türü DDR4 müş onu öğrendim. Genişletmek için tıkla... O pek önemli değil. RAM fazla olması önemli.