Valorant'ta sürekli yer değiştiren siyah noktalar var

İşletim sistemi
Windows 10

Kelix

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
DELL Inspiron 5567 [ işlemci: Intel(R) Core(TM) i7-7500U CPU @ 2.70GHz (4 CPUs), ~2.9GHz ekran kartı: AMD Radeon R7 M440 4gb ram: 8gb işletim sistemi :Win 10 home ]
RAM
8 gb
Ekran kartı
AMD Radeon R7 M440 4gb ram
İşlemci
Intel(R) Core(TM) i7-7500U CPU @ 2.70GHz (4 CPUs)
Valorant oynarken ekranda çok fazla ve çok hızlı hareket eden siyah noktalar var. Bu sorun dün akşam başladı. Benzeri MC Launcher da da var. Şu ana kadar sadece bu ikisinde siyah nokta gördüm. Radeon Software'den kontrol ettim yazılım güncel. Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.
Valorant siyah nokta sorunu videosu:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Launcher screenshot:

Ekran Alıntısı.PNG

Valorant oynarken ekranda çok fazla ve çok hızlı hareket eden siyah noktalar var. Bu sorun dün akşam başladı. Benzeri MC Launcher da da var. Şu ana kadar sadece bu ikisinde siyah nokta gördüm. Radeon Software'den kontrol ettim yazılım güncel. Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.
Valorant siyah nokta sorunu videosu:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Launcher screenshot:

Eki Görüntüle 1655966

Masaüstünde de var mı?

Önce ekran kartı driverınızı DDU ile kaldırıp, sonrasında güncel sürümü tekrar yükleyin. Sorun hala devam ediyorsa ekran kartınızdaki fiziksel bir hasardan şüphelenmemiz gerekecek ne yazık ki.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı