Çözüldü Valorant'ta sunucu değişimi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Je m en fiche

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhabalar çılgın veletlerimizden kurtulmaya çalışıyorum. Sunucu listesinden İstanbul'u değil, Frankfurt falan seçsem kafi mi? Yoksa yeni bir Riot hesabı mı oluşturmalıyım Almanya üzerinden?

Çözüm
Sunucu listesi kısmından sunucu değiştirmeniz kafi olacaktır fakat Frankfurt kısmında da toxic olan Türk kitleyle karşılaşabilirsiniz.

Sunucu listesini değiştirirken Paris'i seçmenizi öneririm eğer ping sorununuz çok yoksa.
Sunucu listesi kısmından sunucu değiştirmeniz kafi olacaktır fakat Frankfurt kısmında da toxic olan Türk kitleyle karşılaşabilirsiniz.

Sunucu listesini değiştirirken Paris'i seçmenizi öneririm eğer ping sorununuz çok yoksa.

Çözüm
Merhabalar çılgın veletlerimizden kurtulmaya çalışıyorum. Sunucu listesinden İstanbul'u değil, Frankfurt falan seçsem kafi mi? Yoksa yeni bir Riot hesabı mı oluşturmalıyım Almanya üzerinden?
Toxic kitleden kurtulmak istiyorsan direkt olarak oyunu bırakmalısın bence.

Sadece Frankfurt seçsen kafi, yeni hesap açmana gerek yok. Ancak Frankfurt sunucusu da İstanbul 2 diyebiliriz :D

Tamamdır teşekkürler :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı