Balder13 Hectopat Katılım 8 Ocak 2020 Mesajlar 826 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri İntel i5 4690 2X8 1600 MHZ RAM ASUS H81M-K ASUS GTX1070 Ti CERBERUS GAMING GDDR5 8GB 256Bit DX12 ZK600 600W 80+ ZALMAN Z11 NEO Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Mayıs 2025 #1 Arkadaşlar ne takımın ne benim sesim gidiyor, böyle çarpı var:
Çözüm Balder13 16 Mayıs 2025 alierenkcn34 dedi: Hocam yardım etmeye çalışıyoruz, bu sorunun başka bir çözümü yok, ayarları kapa-aç, bilgisayarı kapat-aç, Valorant'ı sil-yükle. Tüm ses ayarlarınız normal. Gereğini siz yaparsınız artık. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. League of Legends de çalışıyor yalnız ama Valorant'ta çalışmıyor aynı hesap üzerinden. Konu kilitlenebilir. ISS kaynaklı bir durum.
alierenkcn34 dedi: Hocam yardım etmeye çalışıyoruz, bu sorunun başka bir çözümü yok, ayarları kapa-aç, bilgisayarı kapat-aç, Valorant'ı sil-yükle. Tüm ses ayarlarınız normal. Gereğini siz yaparsınız artık. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. League of Legends de çalışıyor yalnız ama Valorant'ta çalışmıyor aynı hesap üzerinden. Konu kilitlenebilir. ISS kaynaklı bir durum.
N0rvecli Kilopat Katılım 12 Temmuz 2022 Mesajlar 4.257 Makaleler 2 Çözümler 56 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Türk Silahlı Kuvvetleri Uz. Çvş. Ad 18 Mayıs 2025 #11 Balder13 dedi: Sorun hala fixlenmedi maalesef. Genişletmek için tıkla... Turkcell'ı aradım onlarda bızden kaynaklı bır sorun yok dedıler. Artı 0 Eksi
Balder13 dedi: Sorun hala fixlenmedi maalesef. Genişletmek için tıkla... Turkcell'ı aradım onlarda bızden kaynaklı bır sorun yok dedıler.
N nur2892 Yoctopat Katılım 18 Mayıs 2025 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın 18 Mayıs 2025 #12 Balder13 dedi: Teşekkür ederim. League of Legends de çalışıyor yalnız ama Valorant'ta çalışmıyor aynı hesap üzerinden. Konu kilitlenebilir. ISS kaynaklı bir durum. Genişletmek için tıkla... Çözüldü mü Artı 0 Eksi
Balder13 dedi: Teşekkür ederim. League of Legends de çalışıyor yalnız ama Valorant'ta çalışmıyor aynı hesap üzerinden. Konu kilitlenebilir. ISS kaynaklı bir durum. Genişletmek için tıkla... Çözüldü mü
atakanbayr Centipat Katılım 16 Temmuz 2024 Mesajlar 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2025 #13 Sorun hala devam etmekte, bir çözüm olduğu yok. Artı 0 Eksi