Arkadaşlar Valorant oynuyorum fakat takıma hep ama hep kötü oyuncu geliyor. İlk başlarda olur desemde artık bıktım. Az önceki maçta 43 kill adım benden sonraki adam 6 kill almış ve oyunu kaybettik. Nasıl olabilir ya yardımcı olun.
Arkadaşlar Valorant oynuyorum fakat takıma hep ama hep kötü oyuncu geliyor. İlk başlarda olur desemde artık bıktım. Az önceki maçta 43 kill adım benden sonraki adam 6 kill almış ve oyunu kaybettik. Nasıl olabilir ya yardımcı olun.
Online oyun sorunları klasik bu lol için de geçerli gelen adam ya toxiclik yapıyor ya da feedliyor ortası yok iyi oyuncu bulmak çölde su bulmaya benziyor artık.
Bu sorunun tek çözümü takım ile girmek. Ben de kötü oyunculardan dolayı rütbe kasamıyorum. Bazıları uğraşmasına rağmen şanstan, pingten falan güzel oynayamıyor. Ona lafım yok. Ama kimisi böyle 'trollemek' amaçlı giriyor oyuna. Ona sinir oluyorum.