Bevkay Kilopat Katılım 6 Eylül 2019 Mesajlar 601 Yer Mozambik Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2020 #21 Aqff dedi: Hikayeli oyunlar oynayın. PC'de zaman geçirmek için en iyi yol. Toxic veya yeteneksiz kişilerle de uğraşmamış olursunuz. Genişletmek için tıkla... PS4 alma sebebim Last of Us serisinden önce toxic kitleden uzaklaşmak oldu zaten.
Aqff dedi: Hikayeli oyunlar oynayın. PC'de zaman geçirmek için en iyi yol. Toxic veya yeteneksiz kişilerle de uğraşmamış olursunuz. Genişletmek için tıkla... PS4 alma sebebim Last of Us serisinden önce toxic kitleden uzaklaşmak oldu zaten.
SIOBHAN Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ağustos 2018 Mesajlar 2.318 Çözümler 3 21 Aralık 2020 #22 mguli dedi: Bilip bilmeden konuşma o adam 6 killide benim sayemde aldı her el sonu sorun değil dedim ayrıca sıfır kıll alan adam toxicdi adamada kötü öynuyorsun falan demedim ayrıca eğer sen kötü öynuyorsan oyunu bırak bence insanların moralini bozma. Genişletmek için tıkla... Gelişmemiş bir insan bu kesin küfür filan da ediyordur yazdıklarından belli bırakın cevap vermeyin buna
mguli dedi: Bilip bilmeden konuşma o adam 6 killide benim sayemde aldı her el sonu sorun değil dedim ayrıca sıfır kıll alan adam toxicdi adamada kötü öynuyorsun falan demedim ayrıca eğer sen kötü öynuyorsan oyunu bırak bence insanların moralini bozma. Genişletmek için tıkla... Gelişmemiş bir insan bu kesin küfür filan da ediyordur yazdıklarından belli bırakın cevap vermeyin buna
Aqff Hectopat Katılım 20 Kasım 2020 Mesajlar 618 Çözümler 2 21 Aralık 2020 #23 SIOBHAN dedi: Gelişmemiş bir insan bu kesin küfür falan da ediyordur yazdıklarından belli bırakın cevap vermeyin buna . Genişletmek için tıkla... Arkadaşın 40 kill alıp bir sonraki kişinin 6 kill aldığıda kesin değil bence. Abartı olabilir işin içinde.
SIOBHAN dedi: Gelişmemiş bir insan bu kesin küfür falan da ediyordur yazdıklarından belli bırakın cevap vermeyin buna . Genişletmek için tıkla... Arkadaşın 40 kill alıp bir sonraki kişinin 6 kill aldığıda kesin değil bence. Abartı olabilir işin içinde.