Windows 11 geçtikten sonra Valorant'a geçtiğimde TPM 2.0 hatası vermeye başladı videoları izledim BIOS ekranından yapıyorlar çok farklı olduğunda yapamıyorum. Yardım eder misiniz?
Yardımınız lazım. Dün TPM desteklemeyen PC'ye Windows 11 kurdum ve başarılı oldu fakat bugün Valorant indirdim BIOS'tan TPM açacakmışız ve Secure Boot açacakmışız. Fakat bende TPM olmadığı için Valorant'a giremiyorum. Bunun bir yolu falan yok mu? Oyunun verdiği hatanın resmi de budur.
Yardımınız lazım. Dün TPM desteklemeyen PC'ye Windows 11 kurdum ve başarılı oldu fakat bugün Valorant indirdim BIOS'tan TPM açacakmışız ve Secure Boot açacakmışız. Fakat bende TPM olmadığı için Valorant'a giremiyorum. Bunun bir yolu falan yok mu? Oyunun verdiği hatanın resmi de budur.
Basitçe hala yanlış bilgi veriyorsun. Win11'i zaten Rufus üzerinden TPM gereksinimlerini kaldırarak kurarsın. Sorun şurda Valorant Win11 cihaz için TPM 2.0 ve Secure Boot istiyor ve sen bunu Iso dosyasından kaldırdın kurulumu yaptın ama Valorant'ı oynayamazsın cünkü cihazında Secure Boot ve Tpm 2.0 yok.
Basitçe hala yanlış bilgi veriyorsun. Windows 11'i zaten Rufus üzerinden TPM gereksinimlerini kaldırarak kurarsın. Sorun şurada Valorant Windows 11 cihaz için TPM 2.0 ve Secure Boot istiyor ve sen bunu ISO dosyasından kaldırdın kurulumu yaptın ama Valorant'ı oynayamazsın cünkü cihazında Secure Boot ve TPM 2.0 yok.
Sisteminiz uyumlu. Şuan mobildeyim nasıl açılır diye uzun uzun yazamayacağım maalesef. Yarın atabilirim ama isterseniz. Beni etiketleyebilirsiniz sonra eğer cevap vermezsem.