Valorant'ta TPM 2.0 hatası

Yusufefe61

Decapat
Daha fazla  
Windows 11 geçtikten sonra Valorant'a geçtiğimde TPM 2.0 hatası vermeye başladı videoları izledim BIOS ekranından yapıyorlar çok farklı olduğunda yapamıyorum. Yardım eder misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:

Hocam ben ileride yeni sistem alacağım anakart: B450M-A işlemci Ryzen 5 2600 Windows 11 kurulur mu yani TPM 2.0 özelliği var mı?

3. nesil Intel işlemciler Windows 11 nasıl açıyor.

ISO dosyasına yazdırıp Recep Baltaş'ın anlattığı yöntemle çatır çatır kurdum ve oynadım.

Hocam ben ileride yeni sistem alacağım anakart: B450M-A işlemci Ryzen 5 2600 Windows 11 kurulur mu yani TPM 2.0 özelliği var mı?
B450 anakart TPM destekliyor.

ISO dosyasına yazdırıp Recep Baltaş'ın anlattığı yöntemle çatır çatır kurdum ve oynadım.
Basitçe hala yanlış bilgi veriyorsun. Win11'i zaten Rufus üzerinden TPM gereksinimlerini kaldırarak kurarsın. Sorun şurda Valorant Win11 cihaz için TPM 2.0 ve Secure Boot istiyor ve sen bunu Iso dosyasından kaldırdın kurulumu yaptın ama Valorant'ı oynayamazsın cünkü cihazında Secure Boot ve Tpm 2.0 yok.

Teşekkür ederim.
Rica ederim.

Tamam.

Nereden öğrenebilirim?

Hocam GTX 1650 i7 9.nesil var. Uyumsuzsa nasıl bilirim?
Sisteminiz uyumlu. Şuan mobildeyim nasıl açılır diye uzun uzun yazamayacağım maalesef. Yarın atabilirim ama isterseniz. Beni etiketleyebilirsiniz sonra eğer cevap vermezsem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…