Mokokonou Hectopat Katılım 3 Eylül 2020 Mesajlar 57 12 Kasım 2023 #1 Herkese iyi günler arkadaşlar. Bilgisayarımı yeni aldım HP Victus16. Valorant'ta sürekli VAN9003 hatası alıyorum. TPM2.0 hatası demekmiş bu ama BIOS menüye girince ayarlar tam istendiği gibi ona rağmen giremiyorum. Yardım edin dostlar.
Herkese iyi günler arkadaşlar. Bilgisayarımı yeni aldım HP Victus16. Valorant'ta sürekli VAN9003 hatası alıyorum. TPM2.0 hatası demekmiş bu ama BIOS menüye girince ayarlar tam istendiği gibi ona rağmen giremiyorum. Yardım edin dostlar.
KS KS Mokokonou Hectopat Katılım 3 Eylül 2020 Mesajlar 57 12 Kasım 2023 #11 SİYAH6641 dedi: Hocamsizin laptop benim eski hp gaminge benziyo videosu vardi atiyim onu bi deneyin Genişletmek için tıkla... laptop yeni hocam ama olsun siz atın. hp victus16 amd ryzen7640 Artı 0 Eksi
SİYAH6641 dedi: Hocamsizin laptop benim eski hp gaminge benziyo videosu vardi atiyim onu bi deneyin Genişletmek için tıkla... laptop yeni hocam ama olsun siz atın. hp victus16 amd ryzen7640
684918 Hectopat Katılım 7 Temmuz 2023 Mesajlar 3.056 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2023 #12 Dostum, konu çok karıştı. Windows 10 bu laptopa kurulmaz. Secure Boot'u aktif edip oyuna gir. Artı 0 Eksi
S SİYAH6641 Femtopat Katılım 23 Ekim 2023 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2023 #13 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bunu yaptimda olmustu Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bunu yaptimda olmustu
684918 Hectopat Katılım 7 Temmuz 2023 Mesajlar 3.056 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2023 #14 SİYAH6641 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam konuyu okuyor musun? Zaten Secure Boot'u aktif etmesini söylüyorum. Artı 0 Eksi
SİYAH6641 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam konuyu okuyor musun? Zaten Secure Boot'u aktif etmesini söylüyorum.
S SİYAH6641 Femtopat Katılım 23 Ekim 2023 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2023 #15 684918 dedi: Hocam konuyu okuyor musun? Zaten Secure Boot'u aktif etmesini söylüyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam onu yapmayi bilmiyor video ona yol gosterir Artı 0 Eksi
684918 dedi: Hocam konuyu okuyor musun? Zaten Secure Boot'u aktif etmesini söylüyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam onu yapmayi bilmiyor video ona yol gosterir
KS KS Mokokonou Hectopat Katılım 3 Eylül 2020 Mesajlar 57 12 Kasım 2023 #16 684918 dedi: Dostum, konu çok karıştı. Windows 10 bu laptopa kurulmaz. Secure Boot'u aktif edip oyuna gir. Genişletmek için tıkla... Hocam ellerinize sağlık oyuna girdi sorunsuz bir Secure Boot'u aktif yaptım sağ olasın. Ama böyle diyor herhangi bir sorun olur mu? Artı 0 Eksi
684918 dedi: Dostum, konu çok karıştı. Windows 10 bu laptopa kurulmaz. Secure Boot'u aktif edip oyuna gir. Genişletmek için tıkla... Hocam ellerinize sağlık oyuna girdi sorunsuz bir Secure Boot'u aktif yaptım sağ olasın. Ama böyle diyor herhangi bir sorun olur mu?
684918 Hectopat Katılım 7 Temmuz 2023 Mesajlar 3.056 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2023 #17 Mokokonou dedi: Hocam ellerinize sağlık oyuna girdi sorunsuz bir Secure Boot'u aktif yaptım sağ olasın. Ama böyle diyor herhangi bir sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Ne diyor göremedim. Artı 0 Eksi
Mokokonou dedi: Hocam ellerinize sağlık oyuna girdi sorunsuz bir Secure Boot'u aktif yaptım sağ olasın. Ama böyle diyor herhangi bir sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Ne diyor göremedim.
İlkay Baki Bayram Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ağustos 2019 Mesajlar 2.118 Makaleler 1 Çözümler 32 Yer Bursa 12 Kasım 2023 #18 Mokokonou dedi: Hocam ellerinize sağlık oyuna girdi sorunsuz bir Secure Boot'u aktif yaptım sağ olasın. Ama böyle diyor herhangi bir sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Ne diyor? Resim vs yolladıysan görünmüyor. Artı 0 Eksi
Mokokonou dedi: Hocam ellerinize sağlık oyuna girdi sorunsuz bir Secure Boot'u aktif yaptım sağ olasın. Ama böyle diyor herhangi bir sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Ne diyor? Resim vs yolladıysan görünmüyor.
KS KS Mokokonou Hectopat Katılım 3 Eylül 2020 Mesajlar 57 12 Kasım 2023 #19 İlkay Baki Bayram dedi: Ne diyor? Resim vs yolladıysan görünmüyor. Genişletmek için tıkla... Yönetim konsolu yüklemesi başarısız oldu. Provier load failure yeniden deneyin. Ama oyunda sorunum çözüldü Artı 0 Eksi
İlkay Baki Bayram dedi: Ne diyor? Resim vs yolladıysan görünmüyor. Genişletmek için tıkla... Yönetim konsolu yüklemesi başarısız oldu. Provier load failure yeniden deneyin. Ama oyunda sorunum çözüldü
684918 Hectopat Katılım 7 Temmuz 2023 Mesajlar 3.056 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2023 #20 Mokokonou dedi: Yönetim konsolu yüklemesi başarısız oldu. Provier load failure yeniden deneyin. Ama oyunda sorunum çözüldü Genişletmek için tıkla... TPM Yönetim konsolu çalıÅtırılamıyor - Windows Client Windows 10'da TPM Yönetim konsolunu çalıÅtırmaya çalıÅtıÄınızda oluÅan bir hatayı düzeltmek için çözümler saÄlar. learn.microsoft.com Microsoft'un dediklerine bak Son düzenleyen: Moderatör: 12 Kasım 2023 Artı 0 Eksi
Mokokonou dedi: Yönetim konsolu yüklemesi başarısız oldu. Provier load failure yeniden deneyin. Ama oyunda sorunum çözüldü Genişletmek için tıkla... TPM Yönetim konsolu çalıÅtırılamıyor - Windows Client Windows 10'da TPM Yönetim konsolunu çalıÅtırmaya çalıÅtıÄınızda oluÅan bir hatayı düzeltmek için çözümler saÄlar. learn.microsoft.com Microsoft'un dediklerine bak